ХРОНІКА 2/2012

У НОВИЙ РІК — У ПОВНІЙ БОЙОВІЙ
4 січня, близько 10 години, на території колишнього дитячого садка по вулиці Леваневського був затриманий непрацюючий житель міста, 1957 р.н., у якого виявили чималий запас патронів: 5 гвинтівочних, 3 військових, 10 мисливсько-спортивних, 6 пістолетних. Всього — 24 патрони. Проводиться перевірка.
ВИКРАЛИ... ПИЛОСОС
4 січня надійшло повідомлення до чергової частини від звягельчанина про те, що у період з липня по 4 січня невідомі, зірвавши висячий замок із воріт гаража, викрали пилосос, велосипед та ще деяке майно. Працівниками міліції проводиться перевірка і встановлюється збиток ­господаря.
ЗОЛОТІ ПРИКРАСИ «ЗМІНИЛИ» ГОСПОДАРЯ
5 січня до відділення міліції звернулася мешканка району­ із заявою про те, що невідомий, відкрито вчинивши розбій, заволодів її золотими прикрасами. Збиток господарка оцінила у 2100 гривень. За підозрою у скоєнні злочину був затриманий місцевий житель 1985 р.н., непрацюючий. Ведеться перевірка, встановлюється місцезнаходження викрадених прикрас.
ДО РІЗДВА НЕ ДОЇХАЛИ
6 січня, близько 17.30, на автотрасі «Київ-Чоп», біля села Наталівки, водій автомобіля «Mitsubishi Colt», житель столиці, їхавши у бік Рівного, скоїв наїзд на велосипедиста, 1938 р.н.,
який перетинав проїжджу частину. В результаті чого постраждалий був доставлений до реанімаційного відділення Новоград-Волинського ТМО, де і помер наступного дня.
Олена ПЕТРУК, старший інспектор сектору кадрового забезпечення, капітан міліції