ЗВЯГЕЛЬСЬКИЙ БІГУН ПОБИВ РЕКОРД ТУРНІРУ ІЗ 44-РІЧНОЮ ІСТОРІЄЮ!

ЗВЯГЕЛЬСЬКИЙ БІГУН ПОБИВ РЕКОРД ТУРНІРУ ІЗ 44-РІЧНОЮ ІСТОРІЄЮ!

Учень гімназії Анатолій Корнійчук не тільки випередив усіх суперників на дистанції 50 метрів на міжнародних юнацьких легкоатлетичних змаганнях «Прикарпатська зима-2012», юнак дістався фінішу найшвидше за понад 40-річну історію турніру. Щоб подолати п’ятдесятиметрівку, Анатолію знадобилося всього 5,75 секунди.
Не було рівних новоград-волинському гімназисту й на дистанції 200 метрів. Результат — 23,8 секунди й перше місце. За такі досягнення Анатолій Корнійчук був нагороджений пам’ятним кубком, а також — грамотами й медалями.
Учасниками змагань також стали три юні новоградські легкоатлетки. Як розповів «Звягелю» тренер із легкої атлетики Олександр Універсал, Анастасія Бойко, Анастасія Ковальковська та Юлія Заінчковська (всі — учениці СШ №4) взяли участь у цих стартах з метою набуття досвіду. Адже всі дівчата — 1999 року народження, а суперничали вони не з однолітками, а зі старшими на три-чотири роки спортсменками. Тож, мова про потрапляння у число призерів не йшла.
Тим не менше, продемонструвавши гарні результати, дівчата виконали нормативи на перший юнацький розряд. Анастасія Бойко пробігла 60 метрів за 7,15 секунди, Анастасія Ковальковська — 200 метрів за 34 секунди, Юлія Заінчковська — 200 метрів за 32 секунди та 400 метрів за одну хвилину й 13 секунд.
Новоград-волинські легкоатлети вже втретє стають учасниками цього турніру. За словами тренера, організатори змагань влаштовують гарний прийом, піклуються про зручне розселення гостьових команд та, власне, й самі змагання проходять на високому рівні. Адже серед учасників — представники цього виду спорту з усіх областей Західної України, а також ближнього зарубіжжя. До речі, свого часу учасниками легкоатлетичних змагань «Прикарпатська зима» були відомі спортсмени, учасники Олімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи: Роман Вірастюк, Сергій Осович, Віталій Сенів, Тетяна Ляхович, Василь Вірастюк та інші.
Олег БРЮХАНОВ