МИТРОПОЛИТ ВОЛОДИМИР ЗВIВ У НОВИЙ САН НАСТОЯТЕЛЯ ГОРОДНИЦЬКОГО СТАВРОПIГIЙНОГО МОНАСТИРЯ ОТЦЯ ОЛЕКСАНДРА

24 березня­ Блаженніший ­Митрополит Київський і всієї України Володимир вперше (з вересня минулого року) здійснив у Свято-Миколаївському храмі, що при резиденції Предстоятеля УПЦ в Києво-Печерській Лаврі, Божественну літургію. Йому співслужили: архієпископи — Почаївський Володимир, Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр і єпископи — Яготинський Серафим і Городницький ­Олександр.
Під час Малого входу Блаженніший Митрополит Володимир з нагоди 20-річчя Предстоятельського служіння Української Православної Церкви на Кафедрі Київських митрополитів і з урахуванням церковних заслуг з відродження чернечого життя — відновлення Свято-Успенської Почаївської Лаври, Свято-Пантелеймонівського монастиря м.Київ (у Феофанії), Городницького Свято-Георгіївського ставропігійного монастиря — звів у сан митрополита архієпископа Володимира; в сан архієпископа — єпископів Серафима та Олександра.
Нехай ця радість залишається джерелом духовних і тілесних сил, збагачує душу і серце владики Олександра духовними дарами для благочестивого християнського життя, для служіння Богу і Його Святій Церкві і в подальшому приносить користь у покращанні життя релігійної громади міста Новограда-Волинського й району!