ХРОНІКА 17/2012

МЕТАЛ — ТАКИЙ ПРИВАБЛИВИЙ…
Нещодавно до чергової частини Новоград-Волинського МВ зателефонувала мешканка міста і повідомила, що хтось уночі з її присадибної ділянки викопав три металевих стовпчики, кожний вагою — 150 кілограмів. Без сумніву, діяла компанія, або якийсь Геракл! Разом з тим, невідомі «металісти» завдали збитків жінці на суму 200 гривень. За даним фактом крадіжки проводиться перевірка.
Наступного дня в однієї із пенсіонерок Звягеля вночі викрали 225 кілограмів металобрухту. Щоправда, по гарячих слідах працівники карного розшуку злодіїв ­затримали. Як з’ясувалося, ними виявилися двоє хлопців. Один із них — неповнолітній, учень десятого класу однієї із шкіл міста. Метал харцизяки реалізувати не встигли. Тепер їхні батьки чухають голови.
А ще через кілька днів до правоохоронців звернулася жителька району, повідомивши, що з її подвір’я вночі зникло 12 металевих секцій огорожі. Збиток — 2 тисячі гривень. Цього крадія також виявили працівники карного розшуку. Потерпіла жінка була здивована, коли дізналася, що її обікрав її 44-річний сусід. До речі, тепер небораку перевіряють на причетність до інших злочинів.
ДОРОЖНЬО-ТРАНСПОРТНІ ПРИГОДИ
Днями на автодорозі Київ-Чоп (о 13 годині), поблизу села Броники, водій моторолера «Дельта», котрий рухався з міста Новограда-Волинського в напрямку Житомира, знехтував Правилами дорожнього руху, внаслідок чого зіткнувся з автомобілем «Міцубісі», що рухався в попутному напрямку. Як результат, власник моторолера потрапив у травматологічне відділення міськрайТМО м.Новоград-Волинський.
Хлопця лікарі «підремонту­ють», а ось його двоколісну техніку, мабуть, доведеться здати на металобрухт.
Цього ж дня, тільки вже о 15 годині 20 хвилин, від оператора МНС, що в селі Орепи, до чергового міського відділу міліції надійшло телефонне повідомлення про те, що автомобіль «Мерседес-Бенц» у центрі села збив 29-річну місцеву жительку.
Як з’ясували працівники ДАІ, водій іномарки не впорався з керуванням і виїхав на тротуар, де і сталося зіткнення. Із тяжкими тілесними ушкодженнями молода жінка була доставлена до реанімаційного відділення міськрайТМО Новограда-Волинського. А з водієм легковика «спілкуються» правоохоронці.
За матеріалами Новоград-Волинського міського відділу міліції підготував Микола МАРУСЯК