ВІТАННЯ 21/2012

ВІТАННЯ 21/2012



















































26 травня — перший ювілей 5 років — відзначає наша люба донечка Дануся ІЛЬЧУК


Як п’ять виповнюється рівно, вже видно вдачу, безсумнівно. У ній є сила, що від тата, а ласку мама вміла дати. Нехай твоє дитяче серденько вбирає тепло родинне аж до краю. Хай до людей своє тепло воно скерує, а доля тебе щедро обдарує.


З любов’ю тато, мама, братик Назарчик, бабуся та дідусь



28 мая исполняется 30 лет Татьяне Сергеевне ЗАГАРКИНОЙ


Поздравляем тебя с юбилеем! Тридцать лет пролетело уже! Тёплых слов для тебя не жалеем, чтобы радость царила в душе. В этот день мы желаем здоровья, счастья, радости, новых побед! И ещё мы желаем сегодня жить сто лет и прожить их без бед!


Мама, брат Саша с женой Юлей и их дочь Маргаритка



27 травня зустрічає своє 75-річчя Леоніда Михайлівна ШУЛЯКІВСЬКА з села Теснівки


Наша добра матусе, найрідніша, найкраща у світі, з тобою нам завжди затишно й світло. Ти гарна хазяйка і мама чудова, даруєш турботу і море любові. Спасибі за ласку, за руки умілі, що вмієш підтримати в тяжкі хвилини, щоб в рідному домі нам було мило. Живи нам на радість у щасті та мирі, хай Бог посилає здоров’я і сили, у дружньому колі — усі ми щасливі.


Дочка, зять, син, невістка, онуки. До наших вітань приєднується вся наша велика родина



З тобою нічого не страшно.

З тобою так жити прекрасно.

З тобою так тепло й надійно.

З тобою так добре й спокійно.

Наш рідний, коханий, єдиний, зі святом!

Будь завжди щасливий!


60 теплих сонячних весен, 60 чудових літ, 60 ювілейних свічок загоряться за святковим столом 27 травня.

Сердечно вітаємо коханого чоловіка, любого, розуміючого татуся та дідуся, кращого з кращих сина та брата, привітного та доброзичливого колегу та свата Миколу Петровича БАРАНЧУКА


День сьогодні гарний і поважна дата. Хочемо ми разом привітати чоловіка, дідуся і тата. Ти — господар в домі, голова в родині, ти — наша опора у скрутну хвилину. Ми тобі бажаєм міцного здоров’я, очі щоб світились щастям та любов’ю. Щоб усі бажання у житті збувались, лише добрі люди всюди зустрічались. Вдома і в роботі був завжди порядок, злагода в родині, і в сім’ї — достаток. Любим тебе дуже, міцно обіймаєм і від всього серця щиро всі бажаєм: при здоров’ї й щасті до ста літ прожити, щоб своїх онуків міг ти одружити!


З повагою, шаною та любов’ю дружина, діти та онучка Веронічка



29 травня вітаємо зі славним Днем народження дорогу нашу, рідненьку бабусю Раїсу Федорівну ЛОБАНОВУ


Бабусенько мила, кохана, єдина, дозволь з ювілеєм тебе привітати і побажати від душі: багато щастя і добра багато. Хай буде світлим кожен день в житті.


Онуки Віктор та Вікторія



29 травня відзначає свій ювілей наша дорога Раїса Федорівна ЛОБАНОВА


Добра бажаєм і здоров’я, як чисте небо голубе. Ми із великою любов’ю усі вітаємо тебе. В житті — ні смутку, ані бід, живи до ста щасливих літ.


Чоловік, дочка, зять, внуки Віка і Вітя



27 мая отмечает 15 лет Евгений ГОЙКО из села Чижовки


Женя, тебе сегодня — 15 лет! И на щеках — огонь зари. Не уставай за счастье драться, дерзай, выдумывай, твори! Пускай печаль с тобой расстанется, уйдёт в дремучие леса, пусть красота твоя достанется тому, кто верит в чудеса!


Папа, прабабушка Аня, прадедушка Иван, крёстный Валентин, крёстная Алёна, бабушка Люда, дедушка Лёня и все братья



Сьогодні до нашого дорогого Петра Миколайовича СОЛОМОНЧУКА з Груда завітала на гостину 66-та весна


Ми раді, татусю, Вас привітати, щастя й здоров’я в житті побажати, мирного неба, ясного сонця, хай воно світить у Ваше віконце. У хаті хай будуть злагода й мир, а лихо нехай обминає поріг. Здоров’я Вам і сили нащодень, добра Вам, тату, радості й пісень! Ми любим Вас за ніжність і тепло і хочем, щоб усе гаразд було, щоб наша вдячність, шана до Вас, тату, цвіла чарівними квітами. Хай діти й онуки шанують завжди, щоб Ви залишались такі ж молоді. І то не біда, що давно сивина, а тільки б усмішка частіше цвіла. Живіть, наш любий, ще довго на світі, і Вашою любов’ю ми будем зігріті. Бо поки є тато — доти є сонце, доти пташина і квітки під віконцем, доти краса, доти поміч, розрада. Живіть, наш любий, ще років багато. Хай внуки дарують любов Вам і ласку за оту щиру дідусеву казку. І у вінок привітань, як зерно до зернини, низький уклін від всієї родини.


З повагою та любов’ю 6 дітей, зяті, невістки, 15 онуків, 4 правнуки



ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА!


Шановні учні, дорогі випускники, вчителі і батьки!

Прийміть наші щирі вітання із святом останнього дзвоника, з днем, коли школа випускає ще одне покоління юних новоград-волинців!

Висловлюємо глибоку вдячність усім педагогам Новоград-Волинщини. Силою вашої думки та теплом душі твориться майбутнє України. Сердечне вам спасибі за мудрість, розуміння і чуйність.

А нашим юним друзям — школярам — бажаємо продуктивно відпочити, набратися яскравих незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання. Успіхів вам та натхнення! У добру путь!


Володимир Загривий, міський голова

Сергій Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

28 травня — День прикордонника


Шановні охоронці державних рубежів! Дорогі ветерани-прикордонники!

Прийміть щирі вітання зі святом, що увібрало в себе славетні традиції, уособлює мужність і звитягу оборонців рідної землі. Вартові держави завжди були у великій повазі та шані в українського народу.

Велика вам вдячність за вірне і чесне служіння інтересам Вітчизни та її народу. Переконані, що ви й надалі мужньо виконуватимете свій патріотичний обов’язок, зміцнюватимете героїчні традиції старшого покоління.

Бажаємо вам, шановні охоронці державних рубежів, та членам ваших родин міцного здоров’я, благополуччя, миру, добра і нових звершень.


Володимир Загривий, міський голова

Сергій Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

29 травня — Міжнародний день миротворця


Шановні миротворці!

Ви — приклад мужності та відваги. Захищаючи мирний спосіб існування у найвіддаленіших куточках світу, саме ви забезпечуєте у них належний рівень стабільності та розвитку.

Участь у міжнародних миротворчих місіях сприяє подальшому піднесенню міжнародного авторитету України як активного члена Організації Об’єднаних Націй.

Низький уклін вам за високий професіоналізм та відданість почесній і благородній справі! На знак поваги та вдячності прийміть щирі побажання здоров'я та довголіття! Хай вам щастить!


Володимир Загривий, міський голова

Сергій Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


АГЕЄВА Євгена Пилиповича — 27.05.1925 р.н.

ПЕТРЕНКА Георгія Семеновича — 28.05.1938 р.н.

ШНІРЕЛЯ Ізраіля Ароновича — 30.05.1925 р.н.

ВЕРХОВЕЦЬКУ Мечиславу Казимирівну — 31.05.1927 р.н.

КАРПУШИНА Костянтина Івановича — 31.05.1926 р.н.

ЖЕЛЕЗКА Леоніда Марковича — 25.05.1955 р.н.

КОНОНЧУКА Володимира Васильовича — 26.05.1969 р.н.

ІГНАТЮКА Олега Михайловича — 29.05.1966 р.н.

РОМАНЮКА Олександра Леонтійовича — 30.05.1966 р.н.

КАРПІНСЬКОГО Олега Мечиславовича — 31.05.1962 р.н.


В.Загривий, міський голова

К.Малов, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни