КОМУ МИ ДОВІРИМО СВОЇХ ДІТОК?

КОМУ МИ ДОВІРИМО СВОЇХ ДІТОК?

Для кожного з батьків 1 вересня — тривожний та радісний день. Кому ми довіримо своїх діток, які почнуть свою подорож по країні знань? У школі №3 працює висококваліфікований педагогічний колектив. Одним із досвідчених педагогів школи є Ольга Василівна Новиченко. Ольга Василівна — класний керівник 4-А класу. Це грамотний фахівець, який любить дітей і свою роботу. На її уроках немає жодного незацікавленого учня, вона вміло допомагає кожному стати першовідкривачем у світі знань. Велику увагу в своїй роботі педагог приділяє естетичному вихованню. Вона вчить дітей жити в співзвучності з навколишнім світом. У ході навчання діти багато чого дізналися про минуле нашої Батьківщини, про традиції народу, познайомилися зі знаменитими земляками. Велика робота ведеться педагогом щодо формування здорового способу життя: це бесіди про здоров’я, харчування, про режим дня та інше.
На уроках Ольги Василівни відбувається всебічний розвиток особистості, розвиток інтелектуальної культури. Діти навчилися дружити, любити свою країну, поважати старших. Вчитель будує роботу спільно з батьками. Це сімейні роботи різної тематики. Школа живе проблемами і радощами дітей.
Ми всі дуже любимо свою школу №3, свою Ольгу Василівну. І дуже хочеться, щоб «ця казка спільної роботи, життя» тривала якомога довше. Але, на жаль, час плине дуже швидко, і ось наш 4-А вже прямує в доросле життя і прощається з першим вчителем, з Ольгою Василівною. Хочеться подякувати і висловити наше шанування за нелегку вчительську працю, за терпіння.
Батьки 4-А класу