КОМУ «МУЛЯЮТЬ» ДОБРІ СПРАВИ БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ «МАЙБУТНЄ ПОЛІССЯ»?

Цими днями мене і моїх друзів просто шокувала звістка про те, що у Новограді-Волинському з’явився новий вид «заробітчанства» — у квартири до звягельчан заходила молода дівчина, яка, представившись працівницею Благодійного фонду Володимира Литвина «Майбутнє Полісся», просила, буцімто на потреби фонду, кошти — по 20 гривень на добрі справи. Знаючи, скільки добрих справ у нашому регіоні вже зроблено саме «Майбутнім Полісся» (щоб всі їх перерахувати, газетної шпальти не вистачить), деякі люди довірливо простягували купюри, щиро вважаючи, що ці кошти підуть на благодійництво. Насправді ж вони виявилися ошуканими шахрайкою, яка, швидко зорієнтувавшись у ситуації, придумала собі ось такий вид «бізнесу».
Однак, на щастя, дехто виявився поміркованішим і звернувся безпосередньо у приймальню Фонду із запитанням: що це за акція? Звісно, що працівники «Майбутнього Полісся» були здивовані і обурені такими діями аферистки, адже Благодійний фонд немає до цього абсолютно ніякого відношення. На те він і благодійний, що безкорисливо допомагає людям. А даний випадок є безпрецедентним та немає жодного відношення до роботи Фонду. І дуже прикро, що хтось, молодий та нерозважливий, прикриваючись благою справою, вирішив підзаробити собі на життя, або ж, це можна ще розцінювати як намагання заплямувати добру репутацію «Майбутнього Полісся», яка, певно, комусь добряче «муляє»…
Як би там не було, а Благодійний фонд «Майбутнє Полісся» звернувся до правоохоронних органів з проханням розібратися — як, що і до чого. І ще сподіваємося, що залишки совісті все ж таки зупинять шахрайку, адже не можна сіяти зло там, де вже зійшли паростки добра. А ще просимо новоград-волинців бути пильними і не потрапляти «на гачок» подібних шахраїв.
Валентина ГЕМБАРСЬКА