ВДЯЧНІ ЗА ДОБРІ СПРАВИ

ВДЯЧНІ ЗА ДОБРІ СПРАВИ

\"ВДЯЧНІЗасобом пізнання сучасного світу є іноземна мова, а особливо англійська, оскільки вона є міжнародною.
Усі стежки — від шкільного порога, так говорить народна мудрість, а у нашому випадку від Фонду Володимира Литвина «Майбутнє Полісся». 12 уроків день у день наші діти відвідували цей «рідний» куточок, з нетерпінням чекали наступного дня, аби побачити своїх наставників.
Ми, батьки, висловлюємо свою вдячність і кажемо величезне людське «спасибі» Благодійному фонду «Майбутнє Полісся» за надану можливість вивчати нашим діткам англійську мову. Дякуємо за те, що у Фонді працюють, на нашу думку, кращі викладачі іноземної мови, які зуміли підібрати ключик до сердець наших діток. Наші вчителі — це Наталія Вікторівна Кириченко та Наталія Анатоліївна Савчук.
Особливо хочемо подякувати їм за індивідуальний підхід до кожної дитини, компетентність, відповідальність і доброзичливість. Ми цінуємо все, що ви робите, і дякуємо ВАМ за творче ставлення до роботи, ентузіазм, відкритість і доброзичливість. Ми щиро вдячні Благодійному фонду «Майбутнє Полісся» і особисто Володимиру Литвину за всі ті добрі справи, які зроблені ним для наших дітей, для всіх жителів Новограда-Волинського!
Вдячні батьки