«АВАНГАРД» ВИБУВАЄ З КУБКУ УКРАЇНИ

Команда ЛКТ «Чернігів» виявилася сильнішою за «Авангард» і в матчі-відповіді попередньої стадії кубку України серед аматорських команд, що відбувся цієї середи у Новограді-Волинському. Гості перемогли з рахунком 1:0, а за сумою двох ігор — 4:1.
Напередодні гри окремі гравці «Авангарду» завіряли вболівальників, що цього разу збереться сильний склад, буде продемонстрована шалена самовіддача й прагнення до реваншу. Дійсно, щодо бажання гравців реабілітуватися, претензій немає, однак виконавська майстерність у завершальній стадії атак часто підводила новоградських футболістів. За перший тайм наші, хоча й більше контролювали м’яч, не створили жодного по-справжньому гольового моменту. Натомість гості повели в рахунку, скориставшись черговою неузгодженістю в оборонних діях «Авангарду».
У другому таймі «Авангард» мав зо п’ять відмінних нагод «розпечатати» ворота ЛКТ «Чернігів». Одного разу за гостей зіграла поперечина, ще двічі Ярослав Корнійчук не влучив у ворота із вигідних позицій, в інших випадках гравці ЛКТ вибивали м’яча з лінії воріт. Міг «Чернігів» і збільшити перевагу, але блиснув майстерністю Максим Дубров, відбивши удар із близької відстані.
Ця поразка продовжила серію невдач «Авангарду». Виліт із кубку області федерації Опанащука в 1/4 фіналу, поразка у фіналі кубку області федерації Коцюбка, п’яте місце після першого кола в чемпіонаті… Словом, керівництву клубу варто замислитися, яким чином працювати з командою далі, адже вже цими днями стартує друге коло обласного чемпіонату.
Олег БРЮХАНОВ