КРАЩИМ КВІТУЧИМ МІСТОМ ВИЗНАНО НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ

КРАЩИМ КВІТУЧИМ МІСТОМ ВИЗНАНО НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ

Свято краси, жіночності, любові до рідного краю відбулося у великій залі Житомирської обласної державної телерадіокомпанії. Тут 4 вересня пройшов заключний етап обласного фестивалю „«Моє квітуче Полісся». Фестиваль, започаткований обласною радою жінок на чолі з Тамарою Олійник, — ювілейний, 10-й, і присвячений він 75-річчю Житомирщини.
Всі гості свята мали змогу помилуватися яскравими квітковими композиціями, представленими кожним районом і містом Полісся. Серед них були й почесні гості — голова облдержадміністрації Сергій Рижук, голова обласної ради Йосип Запаловський, міський голова м. Житомир Володимир Дебой.
Свято прикрасили рушники, вишиті майстринями кожного району і міста області, які винесли дівчата в українському вбранні. Своїми виступами порадували артисти ансамблю „«Сонечко», зворушили присутніх співи і танцювальні композиції у виконанні вихованців дитячих садочків Житомира.
Захід продовжили виступи переможців обласного конкурсу у різних номінаціях. Кращим квітучим містом визнано м. Новоград-Волинський, а кращим заквітчаним районом — Андрушівський. У номінації „«Краща господиня» перемогла житомирянка Марія Бондарчук, яка, переїхавши з Народицького району і оселившись у багатоповерхівці на Крошні, заквітчала весь двір великого будинку, у якому мешкає.
Прес-служба облдержадміністрації