ВІТАННЯ 37/2012

ВІТАННЯ 37/2012


















































19 вересня святкує свій ювілей педагог від Бога і друга мама наших діток Світлана Володимирівна БОНДАР


На килимі життя, немов чарівна м’ята, розквітла Ваша ювілейна дата. Хай щастя Вашу долю не минає, хай завжди Вам Бог допомагає. Будьте завжди здорові й багаті, хай усмішка не сходить із лиця, мир і злагода будуть у хаті, щастя й радості Вам без кінця. Ми Вам посилаєм вітальні слова на щедрі і мирні, на многі літа.


З повагою батьки і дітки 2-А класу ЗОШ №9



15 вересня відзначає свій 80-літній ювілей Іван Захарович ГУЦАЛЮК


Бажаємо жити, мов у казці, — фортуна підморгне не раз; в любові, світлі, Божій ласці радіти й радувати нас. Хай біди, як хмари, розтануть у небі, усі негаразди покинуть, а щастя, як море, хай буде для тебе, Безкрайнє, Глибоке і Щире!


З повагою, настоятель Гульського храму та всі прихожани



17 вересня хочемо привітати з 30-річчям нашого любого татуся та чоловіка Миколу Євгеновича ПОПРОЦЬКОГО, а 12 вересня відзначив 13-річчя наш син Валентин Миколайович


Бажаємо, щоб мрії збувалися, щоб доля доброю була, удача всюди усміхалася, в душі завжди весна цвіла. Хай буде життя ваше схоже на казку, хай Бог вам все, що хочете, дає. Спасибі за душу, спасибі за ласку, спасибі за те, що Ви у нас є.


З любов’ю родина



15 вересня наші батьки — Галина Мечіславівна та Олег Мечиславович СВИНАРСЬКІ з села Чижівка святкують 40 років подружнього життя.


Живіть довго, рідненькі, на світі, і будемо ми всі любов’ю зігріті. Бо поки батьки є, доти є сонце, доти пташина та цвіт під віконцем, доти краса, доти поміч, розрада, живіть нам, рідненькі, сто років на радість. Всього, що найкраще на світі буває, для вас, наші милі, ми щиро бажаєм. Натруджені руки ми ваші цілуєм і щирі вітання усі вам даруєм.


З любов’ю дочка Світлана, зять Станіслав, син Олександр, невістка Ольга, онуки Сашко, Віталій та Мечіслав


 


14 сентября празднует свой 60-летний юбилей любимый муж, любящий папа и самый лучший дедушка в мире Анатолий Эдвартович КУЧИНСКИЙ


Спасибо за жизнь и за весь белый свет, за детскую сказку и нужный совет! Спасибо за смех и тепло добрых слов, за верную дружбу, за пищу и кров! Пусть ­время идёт, не спеша, никуда, пусть ­радость украсит и дни и года! Пусть счастье и солнце согреют в пути, любовь пусть поможет сквозь грозы пройти!


С большим уважением и любовью жена, дети, внуки



17 вересня Новоград-Волинська Всеукраїнська Спілка радянських офіцерів сердечно вітає з 70-річчям Івана Михайловича ІВАНОВА


Зичить щастя, здоров’я, наснаги в особистому житті.


Л.М.ШЕПЕТА, начальник штабу ВУССО, майор



12 сентября поздравляю Виктора Владимировича ЛИТВИНЧУКА


От всей души, с большим волненьем, в котором, слов не находя, я поздравляю с Днём рожденья, чудесным праздником тебя! Желаю много-много счастья, хорошей и большой любви, пусть обойдут тебя ненастья в далёком жизненном пути. Пусть жизнь твоя течёт рекою среди высоких берегов, и пусть всегда опорой будут Надежда, Вера и Любовь!


Настя


 

Подяка


Щиро дякуємо кандидату в народні депутати, голові наглядової ради благодійного фонду «Древляни» В’ячеславу Івановичу СТАСЮКУ за матеріальну і моральну підтримку. Нехай Бог оберігає вас і вашу сім’ю.


Сім’я Беляк


 

Дорогі лісівники Новоград-Волинщини!


Щиро вітаємо вас з професійним святом — Днем працівника лісу! Це свято всіх людей, хто з чистими думками приходить до лісу і допомагає йому. Людей працьовитих, мудрих, справжніх фахівців своєї справи. Влітку і взимку, в дощ і вітер, ви плекаєте і охороняєте зелені легені держави — ліс!

Висловлюємо всім вам, хто працює в лісовому господарстві нашого краю, глибоку подяку та низький уклін. І на нелегкому шляху до економічного, соціального та духовного піднесення бажаємо вам і вашим родинам щастя, любові і гарної долі!


З повагою

Володимир Загривий, міський голова

Сергій Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

Шановні працівники фармАцевтичної галузі Новоград-Волинщини!


Сердечно вітаємо вас з нагоди вашого професійного свята!

Щодня велика кількість провізорів, фармацевтів, дистриб’юторів пліч-о-пліч з працівниками медичної галузі піклуються про здоров’я наших громадян. Кожного дня протягом усього свого життя ви їм віддаєте наполегливу працю, фаховий досвід та глибокі професійні знання, а також людяність і співчуття, роблячи все можливе для збереження нашого скарбу — здоров’я.

Бажаємо вам міцного здоров’я, невичерпної енергії у вашій надзвичайно потрібній людям праці. Зичимо подальших успіхів, реалізації сміливих ідей і планів. Нехай справа, якій ви присвятили своє життя, завжди слугує людям.


З повагою

Володимир Загривий, міський голова

Сергій Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

З професійним святом — Днем працівників цивільного захисту!


Добре, що є єдине професійне свято всіх рятувальників, людей, котрі славляться своєю людяністю, добротою, турботою про інших, котрі з честю забезпечують надійний захист національного багатства, рятують життя людей від вогню та стихії, цілодобово підтримуючи постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом. У святковий для вас час прийміть нашу вдячність за свою нелегку мужню працю.

Бажаємо всім вам міцного здоров’я, побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів.

Нехай мир і злагода панують у ваших родинах, а Господь Бог оберігає від усіляких негараздів!


З повагою

Володимир Загривий, міський голова

Сергій Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


САВІНА Миколу Даниловича — 14.09.1938 р.н.

САЙЧУКА Анатолія Архиповича — 16.09.1931 р.н.

ПАЛІЙ Галину Григорівну — 16.09.1942 р.н.

БУКОВСЬКОГО Анатолія Мефодійовича — 17.091940 р.н.

ЛУГАЯ Михайла Архиповича — 18.09.1926 р.н.

ПАСІЧНИК Аріадну Миколаївну — 19.09.1928 р.н.

ДАНИЛЬЧУКА Михайла Федоровича — 14.09.1955 р.н.

ЛОСЯ Валентина Романовича — 15.09.1937 р.н.

КУЗИНА Миколу Васильовича — 15.09.1942 р.н.

ГНІТЕЦЬКОГО Миколу Павловича — 15.09.1952 р.н.

ВОЛЬСЬКОГО Валентина Івановича — 15.09.1965 р.н.

УСАРОВА Віктора Альбертовича — 19.09.1958 р.н.


В.Загривий, міський голова

К.Малов, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни