ВАЖКОАТЛЕТИ В ОЧІКУВАННІ НОВИХ ЗВЕРШЕНЬ!

ВАЖКОАТЛЕТИ В ОЧІКУВАННІ НОВИХ ЗВЕРШЕНЬ!

Ось і розпочався у школярів новий навчальний рік. 7 вересня на міському стадіоні «Авангард» під час спортивного свята до Дня фізичної культури і спорту України керівництво Новоград-Волинської ДЮСШ вирішило провести перші офіційні змагання в цьому навчальному році — відкриту першість ДЮСШ з важкої атлетики серед молодшої вікової групи.
У змаганнях взяли участь 15 спортсменів і спортсменок з Новоград-Волинської ДЮСШ та КДЮСШ «Колос» с.Гульськ. Кращі результати показали: Голуб Вероніка (гімназія), Ніколаєнко Олег (гімназія), Юрін Денис, Якимович Віталій, Філіна Діана, Сидорака Анастасія (всі — ЗОШ №8), Пилипчук Андрій, Пилипчук Тетяна, Пилипчук Ольга, Міліщук Тетяна (всі — Гульська ЗОШ).
Хочу відмітити, що завдяки ініціативі голови Гульської сільської ради, обласна КДЮСШ «Колос» у цьому селі відкрила відділення важкої атлетики. Поки ремонтується приміщення для цього виду спорту, заняття проводяться на спортивному майданчику дитячого будинку сімейного типу (керівник Сідловська А.М.).
Також мені дуже приємно відмітити керівництво ЗОШ №8, особливо нового вчителя фізичного виховання Шевчука О.Ю., спортсменів, які навчаються у цій новій школі і стабільно показують високі спортивні результати.
Наступні наші змагання — чемпіонат області. Вони відбудуться 14-15 вересня у приміщенні економіко-гуманітарного коледжу. Запрошуємо всіх бажаючих, а також глядачів і меценатів, взяти участь у змаганнях і подивитись на юні спортивні дарування.
В.ПОСТІЖЕНКО, тренер-викладач ДЮСШ, президент ГО «Федерація важкої атлетики Житомирської області»