ТРЦ «Глобал UA» запрошує на святкування четвертої річниці

ТРЦ «Глобал UA» запрошує на святкування четвертої річниці

У ЖИТОМИРІ РОЗПОЧИНАЄ РОБОТУ ЦЕНТР СІМЕЙНОГО ВІДПОЧИНКУ «ОСТРІВ РОЗВАГ» — ДРУГИЙ ЗА ПЛОЩЕЮ В УКРАЇНІ
Раз на півроку керівництво Житомирського торговельно-розважального центру «Глобал UA» збирає журналістів, аби поділитися досягненнями і найближчими планами. Цього разу привід виявився подвійним — у суботу, 22 вересня, торговельно-розважальний центр (ТРЦ) святкує свій четвертий день народження, а Житомирська область у ці вихідні відзначає 75-річчя з дня заснування. Напередодні святкувань, 14 вересня, у ТРЦ відбулася прес-конференція.
Як повідомив генеральний директор ТРЦ «Глобал UA» Микола БІРЮЧЕНКО, святкування дня народження ТРЦ (на Київській, 77) відбудеться в українському стилі і розпочнеться вже з 10-ї ранку. Гості свята — гурти «Мандри», «Тік» та «МедХедс» — виступатимуть з 19-ї до 22-ї години.
Окрім естрадних виконавців, запрошено популярних телеведучих: Володимир Бистряков відкриватиме розважальний центр сімейного відпочинку «Острів розваг» (саме цей артист озвучував мультфільм «Острів скарбів»), а Народна артистка України Тамара Яценко проводитиме Фестиваль борщу.
«Фішка» свята — богатирські ігри за участю найсильнішої людини світу 2004-го року Василя Вірастюка. Голова Житомирської обласної федерації стронгменів Дмитро Мєшков проанонсував багато цікавих силових трюків, на які запросив прийти подивитися.
Керівництво організувало для журналістів тест-драйв на роликахВідкриття центру сімейного відпочинку «Острів розваг» — безпрецедентна подія не лише для Житомирського регіону. Як розповів голова правління ТОВ «Атракціон-сервіс» Володимир СИВАШЕНКО, більший за площею розважальний центр є хіба що у Донецьку. Тож у Житомирі — другий за розмірами в Україні. Очікують, що відтепер на відпочинок сюди приїжджатиме багато киян, адже тут обіцяють нижчі ціни за столичні, а також чекають на мешканців із багатьох сусідніх областей.
Атракціони для дітей і дорослих, майданчик для катання на роликах, дитячий міні-боулінг, тематичні кафе, інтер’єр у піратському стилі — усе це, не сумніваються організатори, обов’язково сподобається відвідувачам. Першими ноу-хау побачили журналісти, котрі разом із керівництвом провели тест драйв на роликах.
Раніше анонсувалося, що до свята буде відкрито ще й спортивно-розважальний комплекс «Глобал СТРАЙК» із найбільшим боулінг-центром (10 доріжок) та більярдом. Втім, підготувати комплекс стовідсотково організаторам не вдалося. Тому урочисте відкриття, запевнили, відбудеться за тиждень-два. А 22 вересня обіцяють організувати технічний запуск боулінгу, тож любителі таки зможуть «покатати шари».
Як свідчать попередні роки, керівництво одного з п’яти найбільших в Україні торговельно-розважальних центрів традиційно дбає як про масштабність святкувань, так і про їхню змістовність і яскраву організацію заходів.
Цього року біля ТРЦ готуватимуть рекордну в Україні ковбасу. Вихованці школи фігурного катання підготували до свята «Льодове шоу», також гостям свята запропонують катання на повітряній кулі, фестиваль ручних виробів, конкурс на кращий український костюм, призовий квест «Чумацький шлях». Всередині «Глобал UA» відвідувачам запропонують галерею краси, де на них чекатимуть майстер-класи та аква-макіяж для дітей і дорослих.
У перспективних планах ТРЦ «Глобал UA» — відкриття спортивного комплексу з басейном. Як прорахували спеціалісти, з цим видом активного відпочинку у Житомирі відчувається дефіцит. Тож наразі ведуться перемовини із владою та бізнесовцями. А також із відомим німецьким брендом щодо відкриття потужного будівельного супермаркету.
Вже сьогодні кількість відвідувань ТРЦ «Глобал UA» складає мільйон відвідувачів щомісяця і близько 30 тисяч щодня — спеціальні електронні пристрої фіксують ці дані. Окрім вже діючих торгових бутіків, харчових і розважальних закладів, найближчим часом у ТРЦ заплановане відкриття близько двадцяти нових магазинів одягу, взуття та ресторанів.
Юлія КЛИМЧУК
Фото автора