Вероніка Голуб — чемпіонка Міжнародного турніру з важкої атлетики!

Вероніка Голуб — чемпіонка Міжнародного турніру з важкої атлетики!

\"ВеронікаУпродовж трьох днів, із 5 по 8 грудня, у Луцьку тривав Міжнародний турнір з важкої атлетики серед учнів ДЮСШ на приз А.Л.Хвесика — першого на Волині рекордсмена СРСР. Житомирщину представляли вихованці Новоград-Волинської ДЮСШ у такому складі: Вероніка Голуб (гімназія ім.Лесі Українки), Марія Оленська (ЗОШ №8), Костянтин Невмержицький (ЗОШ №8), Денис Юрін (ЗОШ №8), Олег Мусієв (ЗОШ №8) та Олег Ніколаєнко (гімназія ім.Лесі Українки).
«Виступили наші спортсмени досить вдало, адже суперничали з важкоатлетами, котрі на 2-3 роки старші за них», — прокоментував газеті «Звягель» підсумки змагань тренер-викладач, президент обласної федерації важкої атлетики Валерій ПОСТІЖЕНКО.
У ваговій категорії 40 кг перше місце здобула Вероніка Голуб. У ваговій категорії 44 кг третє місце посіла Марія Оленська. Хлопці виступили гірше, проте у ваговій категорії 45 кг серед 31 спортсмена вони посіли місця в середині турнірної таблиці.
Зараз команда ДЮСШ готується до останнього у цьому році турніру, який відбудеться з 21 по 23 грудня у м.Харків. «Як тренер, маю надію, що з цих змагань наші спортсмени спроможні привезти 3-4 нагороди», — висловив свої сподівання В.Постіженко.
Олег БРЮХАНОВ