Вітання 4/2013

Вітання 4/2013







































22 січня відзначила ювілей любляча матуся та бабуся — Галина Боніфатіївна ЗДРИЛЮК


Не згледілися — виросли вже діти, «Бабусю!» — онучки вам услід кричать. Чого ще треба? Жити і радіти, гостей у хаті дорогих стрічать. За столом багатим, що зібрав гостей, всіх найкраща Мама — не звести очей! Хай припорошили голову сніги, та нема тепліше маминої руки. Не рахуй, рідненька, ти свої літа, бо для нас ти гарна й завжди молода. Богу в церкві свічку ставимо за те, щоб здоров’ям міцним одарив тебе та життям, мов річка чистої води, щоб могла пишатись нами ти завжди.


З великою любов’ю до тебе вся твоя родина



26 января поздравляем с 10-летием любимую доченьку, сестричку — Танюшу ТАРТАЧНУЮ


Десять лет — это, в общем, немало, это маленький твой юбилей. Это только, родная, начало новой жизни в судьбе твоей. Впереди тебя юность ждёт. Будут солнце и непогоды, но пусть долгие-долгие годы чудо-детство в тебе живёт!


Папа, мама и сестричка



26 січня святкує 25-літній ювілей любляча дружина, лагідна матуся, дорога донечка — Тетяна Петрівна САВЧУК


Нехай завжди тобі всміхається доля, несуть тільки радість з собою роки. Хай щастя й здоров’я не зрадять ніколи, хай збудуться мрії, бажання й думки. Щоб проліском ніжним життя твоє квітло, весною буяла в душі доброта. Любові, добра тобі, чистого неба і просто людського тепла.


З любов’ю чоловік Андрій, синочок Максимчик, мама, тато і бабусі



24 января отметил свой первый День рождения любимый сыночек и внук — Дениска Сергеевич МУЛЯР


Поздравляем с Днём рожденья — год исполнился тебе! Будь ты нашим наслажденьем, ярким солнышком в судьбе! Пусть красивою дорогой будет виться жизнь твоя, счастье пусть шагает в ногу, от невзгод тебя храня. Пусть судьба тебе подарит то, чего желаешь ты, пусть исполнятся желанья и сбываются мечты!


С любовью мама, папа, бабушка, дедушка и крёстная



27 січня святкує 55-річчя любляча і турботлива мама, бабуся, дружина — Людмила Миколаївна КОСЯК


В День Вашого, матусю, ювілею, ми Вас вітаємо сім’єю. Здоров’я й щастя зичим не на рік, на все життя бажаєм щиро. Щоб більше радощів траплялося земних, щоб серце ваше, мамо, не боліло. Щоб радісним і довгим був ваш вік, з добром, любов’ю, спокоєм і миром.


З любов’ю та повагою чоловік, донька Таня, зять Ярослав, внук Тарасик, син з сім’єю



25 січня відзначає 50-літній ювілей Михайло Сергійович КАРПЕНКО


День сьогодні гарний і поважна дата. Хочемо ми разом привітати чоловіка, дідуся і тата. Ти — господар в домі, голова в родині, ти — наша опора у складну хвилину. Ми тобі бажаєм міцного здоров’я, очі щоб світились щастям та любов’ю. Щоб усі бажання у житті збувались, лише добрі люди всюди зустрічались. Вдома й на роботі був завжди порядок, злагода в родині і в сім’ї — достаток. Любим тебе дуже, міцно обнімаєм і від всього серця щиро всі бажаєм: при здоров’ї й щасті до ста літ прожити, щоб своїх онуків міг ти одружити!


З любов’ю дружина Лариса, доньки Оля, Іра, зять Вова, онучки Марія, Валерія



27 января празднует юбилей Валентин Васильевич ДЕЙНЕКА из села Ужачин


Папа родной наш, любимый, дедушка славный, незаменимый. С 50-летием поздравляем и всяческих благ желаем. Чтобы ты никогда не болел, чтобы ты никогда не старел. Чтобы вечно был молодым, мудрым, добрым и нежным таким!


С любовью и уважением жена, сыновья, зять, дочь и внук



27 січня святкують Золоте весілля Тетяна Федорівна та Володимир Улянович ПОКРАСИ з села Гульськ


Мамо і тату, бабусю й дідусю милі, вас щиро вітає вся наша родина. Спасибі за ласку, за вічну турботу, за чуйність, гостинність, невтомну роботу. Господь хай дарує здоров’я і силу. Спасибі, рідненькі, що ви нас зростили. Хай серце у грудях ще довго палає, а руки, мов крила, нас пригортають, щоб здоров’я було, щоб жили не тужили, ви найбільшого щастя в житті заслужили. Багаті душею, мужні, роботящі, живіть вічно, любі, бо ви в нас — найкращі. Хай Матір Божа вас охороняє, Ісус Христос здоров’я посилає.


Діти, 5 онуків, 4 правнуки


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Василя Дем’яновича СОБОЛЯ — 27.01.1962 р.н.

Павла Васильовича ОПАНАСЮКА — 27.01.1950 р.н.


В.Загривий, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни