Ваша думка з приводу перенесення пам’ятника В.І.Леніну

Ваша думка з приводу перенесення пам’ятника В.І.Леніну

\"ВашаЛ.Заєць, заступник начальника міського відділу культури:
— Я вважаю, що пам’ятник Леніну нікому не заважає. Думаю, хай би стояв до добрих часів. Оскільки на його зняття і реконструкцію площі потрібні значні кошти. А зважаючи на теперішній час, робити це недоцільно. Вистачає інших проблем.





\"ВашаС.Куценко, директор Музею родини Косачів:
— Я розумію, що це наша пам’ять, наша історія. Разом з тим, пам’ятник Леніну таки варто перенести у визначене для цього місце. Є люди, котрі приносять йому квіти. Зрештою, в різні часи зносилося багато пам’ятників, діячам, котрі залишили негативний слід в історії.

\"ВашаВ.Диба, заст. керуючого справами виконавчого комітету:
— Від знесення пам’ятників ідеологія не змінювалася. Хоча молодь ту ідеологію не сприймає. А так — нехай стоїть, щоби прийдешні покоління могли вивчати історію. Прийде час, прийдуть нові люди і самі вирішать, що з ним робити. Але, що не робиться, то робиться на краще.

\"ВашаВ.Ольшевський, режисер народного аматорського театру
— Гадаю, що минули ті часи, коли потрібно було зберігати ті символи. Країна давно рухається в іншому напрямку. Суспільство змінюється. Воно і має визначити, що далі робити з пам’ятником Леніну. У нас є багато достойних особистостей, яких можна поставити на його місце.