Дотримана традиція й місцевий реванш

Дотримана традиція й місцевий реванш

Можливо, дехто з них у перспективі підсилить місцеву команду «Юнік Фарма», яка останніми роками досягла значних висот в українському тенісі, — подумалося з огляду на завзяття й азарт, які панували під час традиційного щорічного турніру з настільного тенісу на призи газети «Звягель», проведеного в гімназії у перші дні березня.
На запрошення організаторів цього разу відгукнулися чотири команди — місто Новоград-Волинський, район, Червоноармійськ та Коростень. Загалом 39 юних любителів настільного тенісу. Змагання точилися у двох вікових групах серед юнаків і дівчат.
Знову перетнулися турнірні доріжки недавніх учасників обласного чемпіонату з настільного тенісу. Зокрема, Юлі Коханівської з міста та Аліни Боровик із району. Цікаво, що на обласному чемпіонаті Аліна випередила Юлю, однак цього разу відбувся своєрідний реванш — у категорії 2003 року народження і молодші переможцем стала Юля Коханівська, Аліна Боровик — друга. Замкнула трійку призерів Даша Орлова. Четверте місце в цій категорії посіла Віта Тесленко — наймолодша учасниця змагань.
Серед юнаків 2003 р.н. і молодших переміг Діма Слюсар (Червоноармійськ). До трійки призерів увійшли Максим Лавренюк (м.Новоград-Волинський) і Єгор Чечет (Новоград-Волинський район).
У старшій віковій групі (2000 р.н.) переможцями стали Денис Мішустін із Червоноармійська й Таня Пилипчук з Новоград-Волинського району. У юнаків до трійки призерів потрапили Саша Плисак і Саша Чикуленко, а в дівчат — Марина Димінська й Аня Диняк.
Переможці й призери змагань відзначені дипломами відповідних ступенів, наборами тенісних м’ячиків та солодкими призами.
У мріях ідейного натхненника турніру, вчителя фізкультури гімназії Володимира Бурковського, аби ці змагання в подальшому вийшли на рівень міжобласних. Втім, за його переконанням, для цього потрібно якіснішу матеріально-технічну базу, що дозволить запрошувати команди з сусідніх обласних центрів.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Володимира ПОТАЙЧУКА