Хроніка 11/2013

ОБІКРАЛИ ПІДПРИЄМЦЯ
4 березня до чергової частини Новоград-Волинського МВ надійшла заява від мешканця міста, підприємця (який проживає по вул.Воровського) про те, що з його легкового автомобіля невідомі викрали перфоратор РМТ моделі ВМ-85, вартістю 2000 грн., ручну електричну акумуляторну машинку, вартістю 950 грн., електролобзик «Зенит», чим спричинила останньому матеріального збитку на загальну суму 5446,50 грн.
РОЗБИРАЮТЬ ЕЛЕКТРООПОРИ
4 березня до правоохоронців надійшла письмова заява від майстра СПЛ Новоград-Волинської дільниці ПАТ «Житомиробл­енерго», котрий проживає по вул.50 років Жовтня. Чоловік повідомив, що викрадено металеві деталі з електро­опори в с.Кикова (Новоград-Волинський район).
На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. В ході перевірки було встановлено, що в період часу з початку грудня 2012 року по 04.03.2013 невстановлена особа, перебуваючи на полі біля в’їзду до с.Кикова Новоград-Волинського району, таємно викрала металеві косинці загальною довжиною 31,5 м з опори, яка належить ПАТ «Житомиробленерго», чим спричинила матеріального збитку, сума якого на даний час встановлюється.
Новоград-Волинський МВ УМВС України в Житомирській області

КОШМАРНЕ 8 БЕРЕЗНЯ
Близько четвертої години ранку до Чуднівського райвідділу міліції зателефонувала молода жінка і, ледве стримуючи емоції, повідомила про те, що у дворі її приватного будинку сталася бійка, внаслідок якої 33-річний місцевий житель був серйозно поранений.
Зі слів заявниці оперативники з’ясували, що того дня упродовж усього вечора до неї в гості всіляко домагався 23-літній знайомий, житель міста Бердичева. Але через особисті обставини та не побажала з ним спілкуватися. Тим не менше, настирливий молодий чоловік не вгамувався і вночі привертав до себе увагу стукотом у вікна будинку. Коли ж «візитер» розбив віконне скло на веранді, жінка саме розмовляла по телефону зі своїм 33-річним односельцем і, почувши брязкіт скла, скрикнула.
Вже за кілька хвилин заявниця почула, як під вікнами її будинку на високих тонах розмовляють двоє чоловіків, один з яких був наполегливим гостем, а інший — недавнім абонентом її телефонної розмови. Словесна перепалка між чоловіками перейшла у бійку, в ході якої молодий чоловік кілька разів ударив старшого ножем і поспішив сховатися.
У результаті підозрюваного затримали вже за годину просто на автодорозі, що веде в сусідній районний центр. Увагу міліціонерів привернула дивна фігура в жіночому пальто, яка невпевненою ходою крокувала рано-вранці по шосе. Ви­явилося, що це — переодягнений чоловік, якого, власне, і розшукували правоохоронці. За чинним кримінальним законодавством йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.
УМВС України в Житомирській області