«Зарізали дядька Івана»

Так говорили 24 квітня люди на базарі. Адже дядько Іван, котрого, напевно, знало чи не все місто, продавав банани, апельсини, мобільні телефони — словом, усяку-всячину, а тепер перейшов комусь дорогу. По місту навіть поповзли чутки, що чоловікові перерізали горло…
Як згодом з’ясувалося, чутки були не такими вже й далекими від істини — один із трьох ударів ножем прийшовся у горло. Чоловік стік кров’ю, і медики «швидкої», прибувши на виклик, були не в змозі врятувати йому життя.
Одразу в день скоєння злочину у Новоград-Волинському відділі міліції розповіли, що в ніч проти 24 квітня троє осіб «видзвонили» чоловіка з квартири на сходовий майданчик (дружина залишилася в оселі). Там відбулася метушня (нібито, причиною стали торги навколо якихось прикрас), після чого дядько Іван отримав три удари ножем, а нападники зникли. Поранений зумів дістатись до квартири й повідомити дружину, що його «підрізали», й невдовзі помер.
До пошуків зловмисників підключилися правоохоронці із УМВС України в Житомирській області. Але злочинці, подейкують, здалися самі. Ними виявилися троє молодих людей, серед яких, за попередньою інформацією, є студенти місцевих навчальних закладів. Тепер їм «світить» чималий строк за гратами.
Власна інформація