Хроніка 16/2013

ПРОСТО ЗБЕРІГАВ ДЛЯ СЕБЕ
3 квітня по вул. Пушкіна у 30-річного мешканця міста при поверхневому огляді було виявлено та вилучено паперовий згорток з подрібненою рослиною сумішшю зеленого кольору зовні схожою на рослини коноплі. Як пояснив чоловік, дане зіллячко він зберігав для власних потреб і без мети подальшого збуту. Але за це також потрібно буде нести відповідалдьність перед законом.
СТАРА, ЯК СВІТ, АФЕРА
6 квітня, о 8 год. 20 хв., до чергової частини Новоград-Волинського МВ надійшла заява від пенсіонерки із с.Ярунь про те, що цієї ночі ніби зателефонували із міліції і повідомили, що її сина затримали за бійку, і щоб його відпустили, треба перерахувати 7 тис. доларів США або дати якийсь завдаток. Зрештою, мовляв, зійшлися на сумі 5 тис. гривень. Після цього пенсіонерка о 6 годині ранку взяла таксі і поїхала до Новограда на місце зустрічі — до одного із магазинів міста. Гроші передала, хоча не знала, що її син ні в яку халепу не потрапляв.
За описом потерпілої, чоловік, котрий обманом заволодів її грошима, на вигляд 25-27 років, зростом 170 см, середньої тілобудови, обличчя видовжене. Був одягнений у матерчату куртку чорного кольору, спортивну плетену шапку чорного кольору, штани чорного кольору, розмовляв українською мовою низьким хриплим голосом.
Громадяни! Будьте уважними!
ПОЖИВИЛИСЯ НЕПОГАНО
У період часу з 19.15 години 05.04.2013 року до 18 години 07.04.2013 року невідома особа, шляхом зриву навісного замка із вхідних дверей будинку, який розташований по вул. Олени Пчілки, проникла всередину і викрала LCD телевізор марки «SHARP LC-32SH130E» із пультом ДК, мобільний телефон марки «LG», ІМЕІ невідомий, з сім-карткою «Life» №(063)9394494, ноутбук марки «Lenovo» із зарядним пристроєм та модемом «Укртелеком», чим заподіяла потерпілому матеріальної шкоди на загальну суму 6816 грн.
«ГЛОБАЛ» СУМКУ «ЗАБРАВ»
7 квітня, в обідню пору, у мешканки Новограда-Волинського, котра перебувала в торговому центрі «Глобал», що по вул.Київській (м.Житомир), із корзини викрали жіночу сумку, в якій знаходились гаманець, гроші в сумі 80 грн., дві банківські картки, паспорт гр-ки України, посвідчення водія.
За даним фактом проводиться перевірка.
Микола МАРУСЯК, підготовлено за матеріалами, наданими Новоград-Волинським МВ


  • 13 квітня, о 18.50, до МВ звернулась шліфувальниця меблевої фабрики, г-ка Л, 1973 р.н., жителька м.Нов.-Волинський, про те, що 11 квітня, близько 21.00, в райцентрі по вул.Медведєва, 13, на території пологового будинку, двоє знайомих, чоловік та жінка, із застосуванням фізичного насильства, відкрито викрали грошові кошти в сумі 1530 гривень. Вжитими заходами працівниками СКР МВ встановлено, що в скоєнні кримінального правопорушення підозрюються непрацюючі, раніше судимі громадяни Г., 1985 р.н., та Д., 1985 р.н., жителі м.Нов.-Волинський, розшук яких триває.



  • 13 квітня, близько 03.10, на 236 км. автодороги «Київ-Чоп», водій ПП «Лакатош» г-н М., 1986 р.н., житель с.Заріччя Закарпатської області, керуючи сідловим тягачем «Меrsedes-Веns Асtros» з напівпричепом скоїв наїзд на пішохода, непрацюючого г-на Л, 1992 р. н., жителя с.Майстрів, який знаходився на проїжджій частині, внаслідок чого останній від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.



  • 15 квітня, о 02.20, до МВ надійшло повідомлення від сільського голови с.Тальки г-на Г., 1962 р.н., жителя с.Барвинівка, про те, що невідома особа проникла до будинку пенсіонерки, г-ки Є., 1929 р.н., жительки с.Тальки, та намагалась скоїти крадіжку. При виїзді на місце події встановлено, що 14 квітня, близько 23.30, непрацюючий г-н О., 1965 р.н., житель с.Хижівка Баранівського району, шляхом підбору ключа, проник до будинку та намагався викрасти дві ювілейні медалі до Дня Перемоги та два кухонні ножі, але свій злочинний намір до кінця не довів, оскільки був помічений та затриманий місцевими жителями.


А.ПАВЛІЧЕНКО, начальник Новоград-Волинського МВ УМВС України в Житомирській області, підполковник міліції