Коротко...

НОВІ КАВАЛЕРИ ОРДЕНА «ЗВЯГЕЛЬ»
За вагомий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток міста, активну участь в житті його територіальної громади вирішено нагородити відзнакою Новограда-Волинського орденом «Звягель» колишнього міського голову, помічника-консультанта народного депутата України Миколу Іванюка, заступника міського голови Валентина Костюка та керуючого справами виконавчого комітету міської ради Василя Янчука.
ПРО МІСЬКІ АВТОБУСНІ ПАСАЖИРСЬКІ ПЕРЕВЕЗЕННЯ
У зв’язку зі збитковістю міського автобусного маршруту №3, не відбувся конкурс на його обслуговування серед перевізників. Тому для здійснення пасажирських перевезень рішенням виконавчого комітету від 23 квітня 2013 року №118 призначено тимчасового перевізника — фізичну особу-підприємця Бориса Петрука. З 1 травня до проведення конкурсу, але не пізніше 31 липня 2013 року, він обслуговуватиме маршрут №3 «Автовокзал — Райспоживтовариство» у звичайному режимі та в режимі маршрутного таксі, №9 «Дружба — Райспоживтовариство» та №11 «Залізничний вокзал — Райспоживтовариство» — в режимі маршрутного таксі.
ВИДАЧА ОРДЕРІВ НА ЖИТЛОВІ ПРИМІЩЕННЯ В ГУРТОЖИТКУ
Рішенням виконавчого комітету міської ради затверджено список громадян, зареєстрованих та проживаючих у гуртожитку на вулиці Шевченка, 62. Вирішено також видати їм ордери на житлові приміщення, і, незабаром, вони їх отримають. Частина мешканців гуртожитку отримають ордери після поновлення відповідних документів.
МІСЦЕВЕ ПРОВОДОВЕ РАДІОМОВЛЕННЯ ЛІКВІДОВУЄТЬСЯ
У зв’язку з нерентабельністю діяльності Комунального підприємства «Редакція Новоград-Волинського міського радіомовлення», відповідним рішенням міської ради розпочато процедуру з його ліквідації. З цією метою створено ліквідаційну комісію на чолі з діючим директором Ларисою Гембарською.
З МЕТОЮ ОБСЛУГОВУВАННЯ МІСЬКИХ ДОРІГ
Враховуючи необхідність постійного оперативного обслуговування міських доріг та оптимізації коштів на їх утримання, на 16 сесії міська рада вирішила створити комунальне підприємство «Шляхрембуд» на базі відокремленої частини комунальної власності. Затверджено статутний фонд підприємства та його статут. На нього покладаються функції утримання та ремонту комунальних доріг міста. Місце розташування нового підприємства — база Водоканалу, вул.Червоноармійська, 43. Його керівником буде Юрій Тарнавський, який вже має практичний досвід роботи у галузі будівництва доріг.