Команди з Новоград-Волинського району — вже у чвертьфіналі

«Авангард» і городницьке «Полісся» пробилися до чвертьфінальної стадії кубка Житомирської області з футболу, що стартував 27 квітня. Відзначимо, що, попри чималу кількість заявлених команд, багато матчів попередньої стадії так і не відбулися. Що й казати, якщо у дванадцяти парах попереднього етапу переможця по грі визначили тільки в шести. В інших випадках були зафіксовані так звані технічні перемоги, що знову засвідчило кволість позицій житомирського обласного футболу в цілому.
Технічним переможцем став і ФК «Авангард» у парі з командою «Танкіст» із Новогуйвинського. А вже в 1/8 фіналу новоградські футболісти добряче розім’ялися в іграх із «Омкором» (Коростенський район). На виїзді вони перемогли з рахунком 6:1, а вдома — 7:0.
На цій же стадії серйозніший суперник дістався «Поліссю». Бердичівський «Шкіряник» удома переміг городничан — 2:1, але на своєму полі гравці «Полісся» більш, ніж переконливо, реваншувалися — 4:0.
У чвертьфіналі суперником «Авангарду» виступить ФК «Черняхів», а «Полісся» поміряється силами з командою «Статус» із Ружина. Серед учасників 1/4 фіналу присутні й такі традиційно непоступливі клуби як ФК «Бердичів» та ФК «Коростень».
Цікаво, що фінальний поєдинок заплановано провести на стадіоні в Городниці.
Олег БРЮХАНОВ