Було складно, але чемпіон є!

Було складно, але чемпіон є!

Владислав Гаврилюк у категорії 14-15 років став єдиним переможцем у складі команди з Новоград-Волинщини на представницькому турнірі з карате-до «KYIV-OPEN», що відбувся у столиці минулого вік-енду. Даний турнір — найбільший на території нашої країни. Цього разу в якості учасників його відвідали 800 спортсменів із України, Росії, Молдови й Білорусі.
Для дорослих ці змагання мали статус офіційного кубку України. Новоград-волинці до цієї категорії делегували лише одного представника — Миколу Бармака, однак він значних висот не досяг, поступившись у другому колі.
Взагалі, як відзначає тренер клубу карате-до «Січ» Вадим РИБАЧОК, «KYIV-OPEN» традиційно належить до турнірів підвищеної складності. Тут важко здобути багато нагород, оскільки відчувається неабияка конкуренція — у багатьох категоріях заявляється до півсотні, а то й більше учасників.
Тим не менше, звягельчани, виступивши командою, що налічувала 31 спортсмена, завоювали одне перше, два других і сім третіх місць. Крім чемпіона Владислава Гаврилюка, з медалями повернулися додому Олександра Толченова (категорія 10-11 років), Ігор Дем’янчук (16-17 років) — другі місця, а також 8-річний Богдан Бондаренко (наймолодший у команді), Максим Загривий, Назар Рохманко, Віталія Поліщук, Анастасія Василенко, Ольга Павлова та Анатолій Овсянніков — треті місця. Команда з Новоград-Волинщини серед 65 клубів посіла 14 місце.
«KYIV-OPEN» став останнім для звягельчан турніром перед літнім відпочинком. Через деякий час місцеві каратисти розпочнуть підготовку до нового сезону.
Олег БРЮХАНОВ