Вітання 23/2013

Вітання 23/2013














































8 червня святкує свій 50-річний ювілей люблячий чоловік і батько, щирий син України — Олександр Олександрович Андрійчук


Дружина Марія та донька Віта обсипають іменинника щедрими віншуваннями.

Коли козак святкує іменини (свого життя земного півстоліття!) — то тулумбаса голос гучно лине, бажаючи йому снаги розквіття.

І кінь його в вітрах гарцює яро, і прапор волі сяє над віками, а серце приска молодечим жаром: козак лише міцнішає з роками!

Коли козак справляє іменини, спішать з вітаннями донька й дружина, і вся рідня, і ненька Україна, бо він для них — опора й радість днини!

І квітнуть віншування в барвах літа: на Добростан, на Доленьку ласкаву, щоб мав любові — скільки в літі цвіту, гармонію в сім’ї і добру славу!

Щоб кінь, і прапор, й шабля в святкуванні — у силі його Духу танцювали! Щоб нові радощі, й нові світання йому Боги вкраїнські дарували!



12 июня отмечают Фарфоровую свадьбу — 20 лет совместной жизни — Виктор Анатольевич и Лилия Владимировна ШУШУКИ


Желаю вам простого счастья, и тихой радости земной. Пусть вас житейские ненастья всегда обходят стороной. Как прежде, бережно храните в душе прекрасные черты. Как прежде, щедро всем дарите огонь душевной теплоты.


Мама Алла



25-річчя подружнього життя відсвяткували Ігор та Олена ДОРОШЕНКИ


Бажаємо добра і довголіття, у кожній справі хай щастить. Вік щедрий, як калинове суцвіття, у злагоді і радості прожить. Хай доля буде, як волошка в житі, душа хай буде завжди молода. Від сонця — золота, а від небес — блакиті, хай обминають горе і біда. Нехай Господь завжди охороняє, в душі панує мирі і доброта, Ісус Христос здоров’я посилає на многії і благії літа.


Колектив магазину «Гостинець»


7 июня отмечает День рождения Светлана Петровна НОФИКОВА


За доброту твою, за золотые руки, за материнский твой совет, тебе желают дети, внуки — живи, любимая, сто лет! Пусть все дела успешно удаются, плохое канет навсегда. И пусть с тобой, родная, остаются здоровье, счастье, верные друзья! Целуем твои руки, дорогая, морщинки и седую прядь волос, и низко просим у тебя прощенья за боль и грусть, что каждый преподнёс!


С любовью все твои родные



12 червня святкує День народження найкраща у світі мама, донька, ­сестра і просто хороша людина — Тамара Петрівна РУДЮК


Рідненька, вітаємо тебе зі святом! Бажаємо міцного здоров’я, безмірного щастя, шаленої удачі, палкого кохання… Нехай доля приготує для тебе ще море приємних сюрпризів. Сонечко, ми тебе дуже любимо!


З найщирішими побажаннями донечка Катя, батьки, сестра Наталія з сім’єю



Поздравляем любимую доченьку, сестричку — Викторию Сливинскую с 20-летием!


Желаем быть тебе счастливой! Цвести пышнее всяких роз! Дорогу счастья торопливо пройти без горя и без слёз! Желаем счастья, песен, смеха! Побольше радости, успеха! Прожить желаем сотню лет, не зная горя, слез и бед!


Папа, мама, сестры: Снежана и Ирина с семьёй



7 червня відзначає славний ювілей дорога наша тітонька — Анна Андріївна АНДОНІ


Журавлиним ключем відлітають літа, ювілей вже на Вашім порозі. Але серцем своїм Ви завжди молода, хоча юність вернути не в змозі. Хай калиновий кущ щедро квітне в дворі, солов’ї хай щебечуть грайливо, і щоб сонце сіяло ще довго вгорі, і жилося щоб мирно й щасливо.


Племінниці Валя, Ніна з сім’ями



Шановні працівники та ветерани легкої промисловості! Щиро вітаємо Вас із нашим професійним святом!


У цей святковий день хочемо побажати усім вам, шановні фахівці легкої промисловості, ветерани галузі, усі, хто так чи інакше причетний до її роботи, міцного здоров’я, родинного затишку та тепла. Сердечна подяка вам за сумлінну працю, високу професійну майстерність і наполегливість у запровадженні новацій. Щиро бажаємо вам, вашим родинам щастя, добробуту, процвітання, щедрих професійних та життєвих успіхів. Зі святом!


З повагою адміністрація та профспілковий комітет ПрАТ ВКФ «Леся»


 

Шановні журналісти Новоград-Волинщини!


У полі зору преси, радіо, телебачення — багатогранне життя народу у всіх його вимірах, ознаках, тенденціях. Завдяки вашій праці, наші краяни мають можливість постійно відчувати пульс країни, області, міста, району, найвіддаленіших куточків.

Діяльність працівників засобів масової інформації має винятково важливе значення у формуванні громадської думки. Кожне написане і мовлене слово несе у собі могутній заряд енергії — емоційної, духовної, творчої. Ви відтворюєте для майбутнього наш час у всіх його позитивних виявах, труднощах і суперечностях. Це покладає на вас велику відповідальність перед читачами, слухачами, глядачами.

Приємно відзначити, що журналісти Новоград-Волинщини завжди були і залишаються на бистрині життя, у вирі всіх подій.

З нагоди професійного свята бажаємо вам міцного здоров’я, невичерпної наснаги, натхнення, нових здобутків на творчій ниві!


В.Загривий, міський голова

С.Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Ф.Весельський, голова районної ради


 

Шановні працівники легкої промисловості!


Прийміть сердечні вітання з вашим професійним святом.

Продукція підприємств легкої промисловості є конкурентноздатною, посідає гідне місце на споживчому ринку. А від невтомної праці, професіоналізму та сумлінності працівників галузі підвищується якість та розширюється асортимент продукції.

Щиро вдячні вам, шановні працівники легкої промисловості, за високу майстерність, творчий підхід і відповідальне ставлення до роботи. Адже саме ви своєю якісною роботою великою мірою забезпечуєте жителям нашого краю гідні й комфортні умови, створюєте добрий настрій громадян.

У день професійного свята бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, добробуту, процвітання, фахових досягнень та життєвих успіхів.


В.Загривий, міський голова

С.Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Ф.Весельський, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Костянтина Силовича БОЙЧЕНКА — 07.06.1920 р.н.

Михайла Микитовича КОРЕНКОВА — 07.06.1926 р.н.

Віктора Івановича ГОЛОВАТЮКА — 09.06.1936 р.н.

Василя Степановича ЗАХАРЧУКА — 10.06.1931 р.н.

Катерину Станіславівну ШИШАЦЬКУ — 10.06.1942 р.н.

Олександра Олександровича АЛЕКСЄЄВА — 13.06.1953 р.н.

Павла Францовича БОЧКОВСЬКОГО — 08.06.1964 р.н.

Сергія Сергійовича Шевчука — 12.06.1965 р.н.


В.Загривий, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни