Вітання 25/2013

Вітання 25/2013



































































18 червня ювілей відзначає директор музичної школи Лілія Володимирівна ПОЛТАВЧЕНКО


Свій ювілей Ви зустрічаєте в розквіті творчих сил, збагачені життєвим досвідом. Сумлінною довгорічною працею, високим професіоналізмом, мудрістю та наполегливістю керівника, Ви здобули повагу та авторитет серед колег та громади міста! Нехай Ваша життєва дорога в’ється по висхідній, нагороджує здоров’ям, щастям, радістю та всіма земними благами! Прийміть від нас щирі вітання і найкращі побажання міцного здоров’я на довгі роки, великого людського щастя, добра, благополуччя, Божого благословення.


З повагою колектив музичного відділення школи мистецтв



21 червня святкує ювілей люблячий чоловік, найкращий у світі батько Микола Дмитрович ГОРБАТЮК


Наш славний і рідний, найкращий у світі, з тобою нам завжди затишно й світло. Ти гарний господар і батько чудовий, даруєш турботу та море любові. Спасибі за ласку, за руки умілі, що вмієш підтримати словом і ділом, що в рідному домі надійно та щиро, живи нам на радість у щасті і мирі. Хай Бог милосердний з високого неба дарує усе, чого тобі треба. А Матінка Божа — Цариця Свята — дарує щасливі і довгі літа.


З любов’ю дружина Ірина та синочок Дмитрик



Колектив Новоград-Волинського економіко-гуманітарного коледжу щиро вітає директора коледжу Миколу Дмитровича ГОРБАТЮКА із нагоди ювілею!


Сердечно зичимо міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги, родинного затишку, благополуччя і добра. Нехай кожен день буде наповнений корисними справами і теплом людських відносин, а мрії втілюються у життя та приносять бажану радість і задоволення. Щедрої вам долі та нехай таланти Вашого розуму і душі надалі успішно служать обраній справі!!!


З повагою колектив коледжу



21 червня надзвичайно гарний ювілей зустрічає дорогий, шановний Микола Дмитрович ГОРБАТЮК


Хай вас зігріває людська теплота, за все, що зробили за свої літа. Хай сонце сіяє і серце співає, хай смуток дороги до хати не знає. Хай благодатним буде ваш вік. Ми від щирого серця бажаєм: щастя, здоров’я і многая літ.


З найкращими побажаннями родина Гончаруків



20 червня — День народження у нашого дорогого чоловіка, батька, сина, брата Валерія Петровича ПАВЛЕНКА


50 літ — знаменна дата, скільки пройдено уже доріг, були вони безрадісні й щасливі та долі неповторна кожна мить. У цей щасливий день, наш любий, бажаємо тобі добра, даруємо квіти, щоб сонце і зорі плекали тепло, щоб завжди у тебе здоров’я було, щоб смутку не знав, ми просимо долі, добра тобі й радості, рідний, доволі. Бо людям для щастя багато не треба — сімейного затишку й мирного неба! З Днем народження!


З любов’ю дружина, син, мама, сестра та брат з сім’ями



21 червня святкує ювілей найдорожча людина на світі, люба матуся, сестричка та тітка Валентина Іванівна КОЗАРЕНКО


У цей святковий світлий день, коли настав Ваш ювілей, ми щиро Вас вітаємо, добра і щастя Вам бажаємо. Хай обминають Вас тривоги, хай Бог дасть щастя на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті! Тож не старійте і не знайте в житті ні смутку, ані бід, у серці молодість плекайте, живіть до ста щасливих літ! Бажаємо світлої радості й сили, ласкавої долі, добра і тепла. Щоб ласку Вам слало небесне світило, здоров’ям наповнила рідна земля.


З любов’ю донька Ірина та всі рідні



21 червня святкує чудовий ювілей кохана дружина, матуся, бабуся Валентина Миколаївна КУЗЬМЕНКО з села Чижівки


На килимі життя, немов чарівна м’ята, розквітла твоя ювілейна дата. Хай цвіт життя повік не одцвітає, нехай добро щоднини прибуває. Хай Матір Божа тебе охороняє, Ісус Христос з небес благословляє. Нехай в душі панує доброта на щедрі щастям многії літа!


З повагою чоловік, доньки з чоловіками і внучата



18 червня святкував 50-річний ювілей наш дорогий братик Володимир Дмитрович САХАРЧУК


Твій ювілей — то мудрості пора, хай буде вдосталь і в житті, і в домі здоров’я, щастя, злагоди, тепла, від Бога — ласки та добра.


Сестра Валя з чоловіком



24 червня святкує ювілей Надія Лаврентіївна ТИМОЩУК


З ювілеєм сердечно вітаємо, від щирого серця здоров’я бажаємо. Зичим в спокої довго ще жити, ніколи в житті ні за чим не тужити.


З повагою чоловік, сини, невістки, внуки



18 червня відсвяткував славний 45-літній ювілей наш дорогий чоловік, батько і дідусь Олександр Романович ЗІНЧУК


З ювілеєм сердечно вітаємо, від щирого серця здоров’я бажаємо! Зичимо в спокої довго ще жити, ніколи в житті ні за чим не тужити. Хай світлою буде життєва дорога, любов від дітей, а ласка — від Бога.


З любов’ю дружина Лариса, дочки Ліля, Таня, зяті Віктор, Максим і внучок Владик



22 червня святкує славний ювілей — 50 років — кохана дружина, любляча матуся, турботлива, лагідна бабуся і просто чарівна, хороша жінка Любов Василівна МАТВІЙЧУК


День народження сьогодні — особливий день! І коли щороку він приходить, серце, наче сповнене пісень, світ, здається, сповнений мелодій. Хай ніколи у твоїх очах чиста й світла радість не згасає, щоб не було горя навіть у снах! Хай Господь здоров’я посилає, Мати Божа хай благословить, хай Спаситель буде завжди з тобою. Хай в житті твоїм він кожну мить обдарує ласкою святою… Береже від болю і біди, посилає щастя й долю світлу, щоб життя прекрасне назавжди ніжною трояндою розквітло!


З великою любов’ю та повагою чоловік Сергій, донечка Сніжана, внучка Діаночка, мама Галина та вся велика родина



Хочу привітати рідних мені дітей: 15 червня — з 50-річчям мого сина Геннадія Євгенійовича КАТЧИКА, а 22 червня — з 45-річчям невісточку Світлану Арсентіївну КАТЧИК


Нехай на вашому життєвому полі сіється і родиться тільки добро, множиться лише щастя, здоров’я, достаток, благополуччя. Хай роки залишають по собі лише світлі спогади, а майбутнє готує багато-багато щасливих довгих літ, сповнених радістю, добром і надією.


З любов’ю мама, свекруха та хрещеник Вадим


 

ПОДЯКА


Висловлюємо щиру подяку командиру 8-го армійського корпусу генерал-лейтенанту Литвину П.М. за надання можливості і допомоги в організації проведення на території військових частин Новоград-Волинського гарнізону зустрічі колишніх військовослужбовців 501-го окремого автомобільного батальйону евакуації техніки — ветеранів афганської війни, та урочистостей з нагоди 30-річчя батальйону за участю військовослужбовців 30-ї окремої механізованої бригади, окремого розвідувального батальйону та окремого батальйону РХБ захисту й за теплі слова привітань на адресу ювілярів, а також висловлюємо щиру вдячність народному депутату України Литвину В.М. за надання матеріальної допомоги від Благодійного фонду «Майбутнє Полісся» за проведення цього заходу та цінні подарунки, якими були нагороджені окремі учасники зустрічі.


Від імені оргкомітету зустрічі В.Парфьонов, голова ради міської організації ветеранів, полковник запасу


 

22 червня — День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні


З метою всенародного вшанування пам’яті синів і дочок українського народу, полеглих під час Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, у відповідності до Указу Президента України від 17 листопада 2000 р., щороку, 22 червня, в Україні відзначається як День пам’яті.

Недільний ранок 22 червня 1941 року трагічною сторінкою увійшов у життя мільйонів українців. У цей день розпочалася найжахливіша війна в історії нашого народу — Велика Вітчизняна, яка забрала життя кожного п’ятого співвітчизника. День початку війни став в Україні історичним днем глибокої скорботи. Сьогодні навіть важко уявити масштаб випробувань, болю і горя, що випали на долю минулих поколінь. Ось чому в цей день ми згадуємо усіх тих, хто впав на полі брані, кого замучили у концентраційних таборах, кого розстріляли у в’язницях НКВС, хто жертвував найдорожчим задля того, аби наша Вітчизна була вільною від будь-якого завойовника.

Саме нашому народу завдячує увесь світ за мужність і героїзм, виявлені у смертельному двобої з фашизмом. Наша нація за роки Другої Світової війни втратила 8 мільйонів своїх громадян (5,5 мільйонів цивільних і 2,5 мільйони військових). Ніхто не має права забути, що трагедія 41-го поклала початок переможному Травню 45-го.

Тож низький уклін захисникам рідної землі у День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Виявивши нечуваний героїзм та єднання у жорстоких боях, у гіркоті нищівних поразок і славі звитяг, українці здобули мир та омріяну єдність у межах однієї держави, яка ще мала пройти свій тернистий шлях до незалежності.

З метою вшанування пам’яті про загиблих земляків у роки воєнного лихоліття запрошуємо новоград-волинців 21 червня, о 10:00, у Сквер Слави для покладання квітів до обеліску Слави, після чого у кінозалі Молодіжного центру відбудеться тематичне засідання клубу «Ветеран» та перегляд художнього кінофільму про події Великої Вітчизняної війни.


В.Загривий, міський голова

С.Лавренюк, голова райдержадміністрації

Ф.Весельський, голова районної ради


 

Зі святом держслужбовця!


23 червня, згідно з Указом Президента, в День державної служби Організації Об’єднаних Націй своє професійне свято святкують державні службовці.

Дозвольте щиро привітати держслужбовців Новоград-Волинщини із професійним святом та побажати вам подальших творчих і професійних успіхів на благо нашої держави, українського народу!

Невичерпного вам оптимізму, особистих досягнень на ниві утвердження державної служби! Хай Бог допомагає вам у всіх добрих починаннях та планах!


В.Загривий, міський голова

С.Лавренюк, голова райдержадміністрації

Ф.Весельський, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Олену Михайлівну ПУГАКОВУ — 23.06.1926 р.н.

Андрія Іларіоновича КРАВЧУКА — 25.06.1925 р.н.

Ганну Якимівну ТРЕЛІНУ — 25.06.1924 р.н.

Надію Іванівну ПАВЛОВСЬКУ-ДАНИЛЬЧУК — 27.06.1930 р.н.

Миколу Лук’яновича ВАСИЛЕНКА — 27.06.1927 р.н.

Володимира Павловича СУРКОВА — 22.06.1958 р.н.

Петра Миколайовича КОСТЮКА — 22.06.1965 р.н.

Миколу Миколайовича ДЕЙНЕКУ — 23.06.1968 р.н.


В.Загривий, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни