Хроніка 26/2013

НАПАД НА ТАКСИСТА
17 червня, о 16 год.  55 хв., до Новоград-Волинського МВ надійшло телефонне повідомлення від чергового Ємільчинського РВ про те, що до них зателефонував гр.Р., мешканець м.Коростень, котрий працює таксистом, і повідомив, що дві невідомі особи вчинили на нього напад та з погрозою застосування насильства заволоділи його майном.
Як з’ясували оперативники, близько 17 години двоє невідомих осіб, яких він перевозив із Коростеня до Новограда-Волинського на автомобілі «Део Ланос», в полі біля с.Наталівка вчинили напад на даного громадянина і його співмешканку. Застосувавши предмет, схожий на вогнепальну зброю, заволоділи їхніми грошима в сумі 450 гривень.
НА КОГО ЙШОВ ІЗ ОБРІЗОМ?
19 червня до чергової частини Новоград-Волинського МВ, о 23 годині 50 хвилин, надійшло телефонне повідомлення від заступника начальника Новоград-Волинського МВ, підполковника міліції А.В.Подіка про те, що працівниками карного розшуку при поверхневому огляді у громадянина М., раніше судимого, жителя села Молодьків, було виявлено обріз мисливської рушниці. Для чого чоловік переносив зброю — з’ясовує слідство.
ШАХРАЇ НЕ ДРІМАЮТЬ
19 червня, о 18 годині, до міліціянтів звернувся гр.Г., котрий проживає по вул.Рокоссовського, із заявою про скоєння шахрайства. У ході перевірки було встановлено, що 11 червня невідома особа в мережі Інтернет під приводом продажу мотоцикла «Альфа», шахрайським способом заволоділа грошовими коштами в сумі 3600 гривень, які гр.Г. перерахував через термінал «ПриватБанку», що розташований по вул.Житомирській. Ведеться слідство.
ЗАХОТІЛОСЯ СОЛОДЕНЬКОГО
21 червня до міліціянтів звернулася гр.П., мешканка с.Киянка, приватний підприємець, із заявою про те, що вночі з 20.06.2013 на 21.06.2013 року, невідома особа, шляхом злому навісного замка на холодильній вітрині, що знаходиться по вул.Радянській у с.Киянка, викрала її майно: солодкі напої марок «Кока-кола», «Фанта», «Пепсі», «Спрайт», «Квас-Тарас» на загальну суму 1137 гривень 50 копійок, після чого із місця вчинення злочину зникла. Крадія розшукують.
КОМУ ЗАВАДИЛО АВТО?
25 червня, о 5 годині ранку, до правоохоронців надійшло телефонне повідомлення від невідомої особи про те, що по вул.Войкова горить автомобіль.
При виїзді на місце пригоди СОГ було встановлено, що 25.06.2013 року, близько 4 години 50 хвилин, невідома особа, обливши кузов автомобіля марки «Mercedes Benz Sprinter 312D», який належить звягельчанину П., приватному підприємцю, умисно здійснила його підпал, внаслідок чого пошкоджено лакофарбове покриття автомобіля. Підпалювач розшукується.
СХОПИЛИ ПО ГАРЯЧИХ СЛІДАХ
21 червня мешканець міста, котрий працює лікарем у госпіталі в/ч А1063, повідомив правоохоронців про те, що невідома особа викрала 19 металевих труб із його домоволодіння. Працівники міліції встановили, що даний злочин скоїв гр.М., житель села Перемога, котрий у вчиненні злочину зізнався.
За матеріалами Новоград-Волинського МВ підготував Микола МАРУСЯК