Хроніка 29/2013

ЗІТКНУЛАСЬ ІЗ ВАНТАЖІВКОЮ. ПОТРАПИЛА У РЕАНІМАЦІЮ
9 липня, близько 15 години, на 207 км автодороги «Київ-Чоп» (с.Броники), жителька м.Корець, керуючи легковим автомобілем марки «Toyota Auris», не впоралась із керуванням і здійснила зіткнення з вантажним автомобілем «Renault Magnum», яким керував житель Львівської області.
У результаті дорожньо-транспортної пригоди автомобілі зазнали механічних пошкоджень, а ось мешканка Корця, отримавши тілесні ушкодження, була доставлена до реанімаційного відділення міськрайТМО.
ПОКИ ГОСПОДАРІВ НЕ БУЛО ВДОМА
9 липня, в період часу з 15 по 17 годину, невідома особа шляхом підбору ключа відчинила вхідні двері в будинку, який належить гр.М., мешканці с.Будище, проникла всередину і викрала її майно: мобільний телефон марки «Самсунг» вартістю 1200 грн. і гроші в сумі 1200 грн.
КРАДІЙ-ВІРТУОЗ
9 липня, близько 17 години, невідома особа зайшла у приміщення магазину «Цукерочка», який розташований по вулиці Замковій, і, скориставшись неуважністю продавщиці, із шухлядки торгового прилавку викрала гроші в сумі 4000 грн.
ОБІКРАЛИ «КРАМНИЦЮ»
У ніч із 11 на 12 липня хтось обікрав магазин «Крамниця», що в с.Токарів. Невідомий крадій, пошкодивши замок вхідних дверей, проник всередину приміщення і викрав цигарки, картки поповнення рахунку «Київстар» та гроші в сумі 300 грн. Загалом господарю торгової точки було завдано матеріальної шкоди на суму близько 4000 грн.
ЛАЗИТИ ПО САРАЯХ ПРИЇХАВ ІЗ СЕЛА
12 липня, в період часу з 15 по 17 годину, 52-річний мешканець с.Дуплинки вдерся до сараю, що в Новограді-Волинському, по вул. Некрасова, і викрав із нього продукти харчування: сало, свинячі ребра, заморожені гриби, котушку з капроновою ниткою, два саморобні молотки, щітку для обробки металу і плоскогубці.
З ДОМУ ВИЇХАВ ВЕЛОСИПЕДОМ, А ПОВЕРНУВСЯ… ПІШКИ
12 липня житель міста приїхав на велосипеді до магазину «Колібріс». Коли здійснив покупки і вийшов із торгової точки, то був дуже здивований. Його «Україні» хтось ноги вставив.
ЙДУЧИ З ДОМУ — ЗАЧИНЯЙТЕ КВАТИРКИ
14 липня, у період часу з 4 по 15 годину, невідома особа проникла через незачинену кватирку вікна до будинку звягельчанина-підприємця, громадянина П., котрий мешкає по пров. Чкалова, і викрала ноутбук марки «Самсунг», вартістю 1500 грн., та диктофон марки «ВН 8500ПС», вартістю 250 грн.
Микола МАРУСЯК, підготовлено за матеріалами Новоград-Волинського МВ