Поминання 31/2013

Поминання 31/2013































7 серпня — рік світлої пам’яті нашої дорогесенької, ріднесенької, милої донечки — Марини Валеріївни ГАВРИШ


Погасла свічка, поникли квіти, нема без тебе, доню, світла і тепла. Скажи нам, рідна, як без тебе жити, як зрозуміти, що тебе нема? Здається нам, що ти в дорозі, що скоро станеш на порозі. Не хоче серце з цим змиритись, що в твої очі карі, доцю, вже не подивитись. Молитва хай дійде до тебе, щоб рай був там тобі на небі. Любов щоб наша тебе гріла, а пам’ять на землі зоріла. Пробач, Мариночко рідненька, що не вберегли тебе від смерті. Для нас і зараз ти жива, це ми від горя стали мертві. Земля тобі хай буде пухом і вічне Царство в Небесах. Тебе ніколи не забудем, назавжди ти в наших серцях.


Вічно сумуючі мама, тато, хрещена, рідні, близькі, друзі



3 августа — 40 дней горькой утраты и светлой памяти Людмилы Александровны ВАКАЛЬЧУК


Не простившись ни с кем, не сказав всем «прощай», скрылась ты в темноте, лишь оставив печаль. Сжигает боль, болит душа, от горя катится слеза. Глубокая на сердце рана, пока мы живы — жива и ты. Вечный покой твоей душе, наша милая. Царство Небесное, пухом земля тебе, помяните вместе с нами все, кто помнит Людмилу и её мужа Володю, умершего 24 апреля 2013 года.


Сестра Валя с семьёй, дети, внуки, все родные



6 серпня — рік світлої пам’яті дорогої нашої дружини, мами, бабусі, прабабусі Любові Савелівни КОСИНСЬКОЇ


Пам’ять про вас назавжди залишиться у наших серцях. Спочивайте з миром. Царство вам Небесне і земля пухом.


Сумуючі чоловік, діти, внуки, правнуки



7 серпня — 40 днів світлої пам’яті Миколи Феодосійовича ХИЛЬЧУКА


Якби міг ти довше жити, — були б щасливі внуки й діти, але не в силах ми змінити Господню волю у житті. Тебе ми будем пам’ятати, ти був найкращим в світі батьком. Таких, як ти, не забувають, таких лиш вічно пам’ятають. Царство тобі Небесне, рідненький.


Вічно сумуючі дружина, діти, зять, онучка і рідні



29 липня — 8 річниця, як пішов у вічність Петро Володимирович ШАВЛОВСЬКИЙ, а 5 серпня — 7 років, як перестало битися серце Валентини Володимирівни ШАВЛОВСЬКОЇ


Світла та вічна пам’ять про вас залишиться в наших серцях. Царство вам Небесне та вічний спокій.


Сумуючі сини з сім’ями, сестра, всі рідні та близькі



Минуло 2 роки світлої пам’яті Миколи Станіславовича ВОЗНЮКА


Закотилося у вічність життя, ніби сонце сховалось за обрій. З того світу нема вороття — розуміємо ми це сьогодні. Серця плачуть від болю й кричать: «Рідненький наш, вертайся додому!» Не стихає печаль ні на мить, залишаючи вічну утому. Не заросте ніколи та стежина, що провела тебе в останню путь, похилиться зажурена калина і добрим словом люди пом’януть. Хай Бог дарує тобі вічний спокій.


Сумуючі дружина та всі рідні



5 августа — 40 дней светлой памяти Валентины Ивановны РОМАНЮК из села Кожушки


Не простившись ни с кем, не сказав всем «прощай», скрылась ты в темноте, лишь оставив печаль. Сжигает боль, кричит душа, от горя капает слеза. Глубокая на сердце рана, пока мы живы — жива и ты. Вечный покой твоей душе, наша милая. Царство Небесное, пухом тебе земля. Помяните вместе с нами все, кто её помнит.


Вечно скорбящие сестричка с семьёй, дети, братик