Вихованці школи-інтернату зустрічали головного міліціонера міста,

котрий взяв участь у Святі знань та привітав школярів, зазначивши, що у їхньому житті розпочався новий етап: першокласники пізнаватимуть світ, старшокласники мріятимуть про майбутні досягнення. Звертаючись до дітей, у своєму вітальному слові А. Павліченко наголосив: «Школа — це ваш другий дім, любіть її, довіртеся своїм вчителям та вихователям, бо саме вони виведуть вас на широку дорогу до знань! Особливо я хочу привітати тих, хто сьогодні вперше переступив поріг навчального закладу. Це особливий день у вашому житті. У цих стінах, завдяки мудрим наставникам, ви здобудете необхідні знання та вміння, які на всі майбутні роки допоможуть долати довгий життєвий шлях!».
Аби заохотити першокласників до навчання, начальник міськвідділу підготував кожному подарунок — комплекти з шкільним приладдям та солодощі, а їх вихователям для комфортніших умов праці — оргтехніку.
Разом із директором школи-інтернату Л.Шведюк А.Павліченко ознайомився з історією закладу, зі станом та інфраструктурою школи.
Керівник міського відділу міліції висловив подяку за щоденну напружену працю вчителям та вихователям школи-інтернату, які не лише щедро обдаровують знаннями своїх учнів, а й виховують молоде покоління гідних громадян. Держава потребує талановитих учених, мудрих учителів, кваліфікованих економістів і, безумовно, професіоналів-правоохоронців.
І.ВОВЧЕНКО, помічник начальника міліції, старший лейтенант