Хроніка 35/2013

ЗАЯВИ ПРО ПОБИТТЯ НА ЖИТОМИРЩИНІ НЕ НАДХОДИЛО
Василя Любарця побили і пограбували в Новограді-Волинському. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Громадянський рух «Спільна справа».
«…Координатора «Врадіївської ходи» Василя Любарця, чий виступ був тепло сприйнятий на Світовому Конгресі Українців у Львові, нещодавно пограбували в Новограді-Волинському. Щойно він ступив на волинську землю, троє бугаїв, завдавши декілька ударів, відібрали у Василя рюкзак з ноутбуком, документами та особистими речами», — йдеться в повідомленні Руху на його сторінці в соцмережі Facebook.
Однак УМВС України в області інформує, що громадянин В.Любарець до органів внутрішніх справ Житомирщини із заявами не звертався, а також не зверталися до міліції й інші особи щодо неправомірних дій відносно гр.В.Любарця.
Водночас повідомлення щодо подій, пов’язаних із Василем Любарцем, розміщено на офіційному веб-сайті УМВС України у Волинській області.
СЗГ УМВС України в Житомирській області

РОЗСЛІДУЮТЬ ФАКТ УМИСНОГО НАЇЗДУ НА 16-РІЧНУ ДІВЧИНУ
Нещодавно, уночі, до чергової частини Богунського райвідділу міліції м.Житомир надійшло повідомлення про те, що на одній із центральних вулиць міста трапилася ДТП, внаслідок якої травмовано пішохода.
На місці події, куди виїхала слідчо-оперативна група, з’ясувалось, що декілька молодих людей відпочивали, перебуваючи на тротуарі. Однак за деякий час до них побажав приєднатись малознайомий молодик, який знаходився у стані сп’яніння. Відмова молоді взяти до гурту образила парубка й він кинувся до автомобіля, яким приїхав. За мить розлючений хлопець скерував транспортний засіб прямо на групу молоді. У результаті одну з дівчат, яка не встигла відскочити, було серйозно травмовано та терміново госпіталізовано.
На даний час проводиться низка спеціальних експертиз. За словами першого заступника начальника — начальника слідчого відділу Богунського РВ УМВС України в Житомирській області Миколи Бовсуновського, за їх результатами вирішуватиметься питання щодо остаточної кваліфікації правопорушення та ви­значення відповідальності 22-річному парубкові.
СЗГ УМВС України в Житомирській області