Хроніка 37/2013

АВТО «ВСМЯТКУ», ПАСАЖИРИ — ЖИВІ
29 серпня, близько 15 години, на 210 км+700 м автодороги «Київ-Чоп» (с.Броники), водій авто «Форд-Транзит» не впорався з керуванням і зіткнувся з легковиком «ВАЗ-21114», що рухався попереду. За словами Віктора Сайка, старшого інспектора Новоград-Волинського ВДАІ, внаслідок зіткнення, «ВАЗ-21114» кинуло на узбіччя, а за кілька секунд легковик в’їхав просто під фуру «ДАФ», водій якої в цей час обідав у придорожньому кафе.
У результаті даної ДТП два пасажири «ВАЗ-21114» отримали ряд тілесних ­ушкоджень і були доставлені до травматологічного відділення Новоград-Волинського міськрайТМО.
Днем раніше, о пів на шосту ранку, на автодорозі «Васьковичі-Шепетівка» (одразу за с.Чижівка) легковик ВАЗ-21213 («Нива»), виїхавши на зустрічну смугу, зіткнувся з авто «Газель», що рухався до міста на ринок. У результаті ДТП водій авто «ВАЗ-21213» та троє пасажирів «Газелі» отримали численні тілесні ушкодження та були доставлені до лікарні.
ТАКІ ОМРІЯНІ МОБІЛЬНІ...
3 вересня до чергової частини Новоград-Волинського МВ звернулася журналістка прес-служби МВС України, жителька Києва, і повідомила про те, що, перебуваючи 2 вересня (о 20 годині 20 хвилин) у приміщенні автозаправки «WOG», що по вул.Житомирській, у неї викрали мобільний телефон марки «Iphone 4S», вартість якого становить 4 тисячі гривень.
Того ж дня, близько 18 години, у студентки 2-го курсу Новоград-Волинського медичного коледжу на пішохідному переході, що по вулиці Пушкіна, хтось із кишені спортивної кофти викрав її мобільний телефон марки «Нокіа-Аша 311» вартістю 1250 гривень.
РОЗБИЛИСЯ МОТОЦИКЛІСТИ
6 вересня, близько 21 години, на пульт чергового Новоград-Волинського МВ надійшло телефонне повідомлення від невідомої особи про те, що по вул.Лубчицькій трапилася аварія.
На місце пригоди виїхала група правоохоронців, які встановили, що 25-річний водій мотоцикла «Дніпро-11», мешканець мікрорайону «Лубчиця», рухаючись у напрямку вул.Житомирської, не впорався з керуванням і, виїхавши на узбіччя дороги, перекинувся. У результаті ДТП водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку, перелому нижньої 3-ї правої голені, а 18-річний пасажир отримав струс головного мозку та перелом ключиці. Обох потерпілих було доставлено до лікарні.
«РОЗІБРАЛИ» ТРАКТОР
У період часу з 19 години 6 вересня по 8 годину 7 вересня невстановлена особа, шляхом віджиму нижньої частини вхідних воріт складу ПСП «Граніт» (с.Токарів), проникла всередину й викрала запчастини до трактора на загальну суму 6880 гривень.
ВИНЕСЛИ ЗОЛОТІ ВИРОБИ І НЕ ТІЛЬКИ…
8 вересня, близько 17 години, до чергової частини Новоград-Волинського МВ надійшло телефонне повідомлення від мешканця міста, пенсіонера, який проживає по вул.Пушкіна, про те, що невідома особа (в період часу з 5 по 16 год. 30 хв. цього дня), шляхом пошкодження замка вхідних дверей, проникла до квартири і викрала 700 гривень, дві золоті обручки, золотий перстень, дві пари золотих сережок, два золотих ланцюжки, два золотих кулончики, дві кредитні картки, з яких невідомою особою було знято 800 гривень.
Всього матеріального збитку потерпілому було заподіяно на суму близько 3000 гривень.
Микола МАРУСЯК, підготовлено за матеріалами Новоград-Волинського МВ