Вітання 40/2013

Вітання 40/2013










































































3 октября исполнилось 2 годика нашей любимой доченьке и внучке — Яне БАЕР


Глазки солнышком сияют, ручейком звенят слова, всех улыбкою встречают — ведь сегодня крошке два! Пусть всегда смеётся громко, наполняя счастьем дом, самым радостным ребёнком остаётся день за днём! Тебе подарки и сюрпризы, улыбки, добрые слова! Ведь этот день — такой счастливый — тебе сегодня целых два!


Мама, папа, дедушки и бабушка



6 октября празднует 10-летие наш любимый сынок — Юрий ВОЛКОВ


Этот день наш — самый главный из всех дней на свете. Ведь для папы и для мамы главное — их дети. Этот день — твой День рожденья, наш сынок любимый. Счастья, радости, везенья пожелать хотим мы. Будь здоровым, умным, смелым всей семье на радость. Чтоб тебе любое дело с лёгкостью давалось.


С любовью мама, папа, бабушка, дедушка и сестрёнка Алина



2 жовтня вітаємо з 55-річчям кохану дружину, турботливу маму, найкращу бабусю — Любов Анатоліївну ЗАГРИВУ


У День твого, Матусе, ювілею, ми тебе вітаємо сім’єю. Здоров’я й щастя зичим не на рік — на все життя бажаєм щиро. Щоб більше радощів траплялося земних, щоб серце твоє, Мамо, не боліло, щоб радісним і довгим був твій вік з добром, любов’ю, спокоєм і миром!


Люблячі чоловік, доньки, зяті та внуки



1 октября праздновала свой юбилей — 65 лет — Мария Андреевна ВАСИЛЕВИЧ


С Днём рождения! За доброту, за руки золотые, за материнский твой совет, тебе желают дети, внуки — живи, любимая, сто лет! Пусть все дела успешно удаются, плохое канет навсегда, и пусть с тобой, родная, остаются здоровье, счастье, верные друзья.


Дочка с мужем, сын с невесткой, внуки



4 жовтня святкує чудовий ювілей — 45-ліття — викладач Новоград-Волинського економіко-гуманітарного коледжу — Анатолій Іванович Живанюк


Колектив коледжу вітає ювіляра з Днем народження та вшановує Ваш талант і великий досвід педагога, професійне чуття і невичерпну енергію, завдяки яким Ви заслужили на симпатії величезної аудиторії. Ми впевнені, що й надалі майстерність і досвід умілого наставника дозволять Вам успішно реалізовувати творчі плани та задуми. Бажаємо й надалі залишатися таким невтомним, завзятим і неспокійним душею, щирим і турботливим. Нехай Господь Бог щедро дарує Вам щастя, здоров’я, світлу радість та родинні гаразди Вам і Вашим дітям.



7 жовтня вітаю з Днем народження Аню ПОРХУН


Хай кожен день ясніє небом чистим, світанки сяють, скупані в росі, у серці радість розквіта іскриста, і мрії хай збуваються усі. Хай молодість твоя ще довго квітне, усмішка сяє на твоїх устах, і лиш хороше, радісне, привітне тобі в житті перетинає шлях!


Від Геннадія



4 жовтня відзначають сапфірове весілля — 45 років подружнього життя — Ольга Федорівна та Василь Мифодійович ЦАРУКИ з села Варварівки


Пролетіли роки, мов гарячі коні, натрудились руки, посивіли скроні. Але в серце добре старість не ввійшла, вистача на всіх нас ласки і тепла. Вам обом бажаємо жити до ста літ, нехай вам сміється веселковий світ. Хай завжди минають горе і біда, а душа хай буде вічно молода. Хай Бог милосердний з високого неба дарує усе, чого Вам треба. А Матінка Божа — Цариця Свята — дарує щасливі і довгі літа!


Син Анатолій, дочки Аня, Діна, невістка Таня, зяті Віктор, Олексій, внуки Діма, Оля, Богдан і Олексійко


 


4 октября празднует День рождения любимая мама и тёща — Надежда Станиславовна ПРИМАК


Мамочке любимой в День рожденья пожелаем счастья вновь и вновь. Пусть хорошим будет настроенье, пусть согреет жизнь твою любовь. Пожелаем бодрости и силы, пожелаем вечной красоты. Чтобы, не считая, жизнь дарила каждый день улыбки и цветы.


От любимого зятя Александра и дочери Екатерины



8 жовтня святкує чудовий ювілей — 65 річчя — люба матуся і найкраща бабуся — Лідія Василівна ВАЛІНКЕВИЧ


Дорога мамочко! Вітаємо тебе з Днем народження! Спасибі тобі за життя, яке ти нам дала, за твою турботу і любов. За те, що завжди залишаєшся поруч, за те, що переживаєш все разом з нами. За твою життєву силу, за внутрішню красу, за добре серце і прекрасну материнську душу, спасибі тобі за все це. Будь щаслива, будь красива і життєлюбна, радісна і весела. Довгих років життя тобі! Ми тебе любимо!


Діти та онуки



5 жовтня вітаємо з 65-річчям найдорожчу людину у світі — Валентину Миколаївну КОПЧУК


У цей святковий світлий день, коли настав Ваш ювілей, ми щиро Вас вітаємо, добра і щастя Вам бажаємо. Хай обминають Вас тривоги, хай Бог дасть щастя на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті! Тож не старійте і не знайте в житті ні смутку, ані бід, у серці молодість плекайте, живіть до ста щасливих літ.


Cин Сергій, невістка Оксана, онучки Оленька, Катруся, свати Давидчуки



4 жовтня відзначає прекрасний ювілей Олена Анатоліївна ГОНЧАРУК


Ваш ювілей — то мудрості пора. Хай буде вдосталь і в житті, і в домі здоров’я, щастя, злагоди, добра, добробуту та щирої любові.


З повагою колектив управління статистики у Новограді-Волинському



3 октября праздновала маленький юбилей — 10 лет — Вероничка ШЕЛЕСТЮК


Десять лет — это, в общем, немало, это маленький твой юбилей. Это только, родная, начало новой жизни в судьбе твоей. Впереди тебя юность ждёт, будут солнце и непогода. Но пусть долгие-долгие годы чудо-детство в тебе живёт!


С любовью вся твоя любящая семья



2 жовтня відсвяткувала 18-ліття дорога онучка, хрещениця, сестричка і хрещена — Наталія Миколаївна МАЙНЕКА з села Нова Романівка


Для тебе, наша Наталочко, ми просимо в Бога щиро-щиро здоров’я, щастя, доброти та калинової краси. Щаслива будь завжди і всюди, хай поважають тебе люди. Ми раді, що тебе ми маєм, і з Днем народження вітаєм. Хай янгол твій завжди шепоче, які красиві в тебе очі, а вітер хай розвіє зло, і сонце принесе тепло. Хай певні будуть твої кроки, а небо — завжди голубе, тобі сьогодні — 18 років, тож з Днем народження тебе.


З повагою і любов’ю бабуся Лєна, хрещені Марина і Саша, сестричка Настя, брат Олег, хрещеник Коля



5 жовтня святкує ювілей лікар-невролог Анатолій Миколайович ВЛАСЮК


Дорогого ювіляра сердечно вітає з Днем народження вся дружна та любляча його родина. Бажаємо міцного здоров’я, щастя, сімейного затишку, добра та любові, відданих друзів, поваги від колег та пацієнтів, наснаги та нових злетів на професійній ниві. Нехай душа радіє, серце не старіє, доля розквітає, лихо обминає!


З любов’ю та найкращими почуттями мама, тато, сестра Наталя та вся наша родина



4 жовтня вітаємо з 80-річчям Василину Трохимівну БОРТНІК із села Тальки


Ненько Ти наша, матусе рідненька, сонечко в небі ясне. Цей день святковий ми всі пам’ятаємо, дозволь привітати сьогодні тебе. Хай Бог повертає втрачені сили, шле з неба здоров’я і радість душі. Злетілись ми разом у рідне гніздечко, щаслива ти, мабуть, сьогодні, рідненька. Ми знаєм, як трепетно б’ється серденько. Уклін земний, дорогенька.


З повагою діти, онуки, правнуки


 

Шановні освітяни Новоград-Волинського краю!


Восени ми відзначаємо День працівників освіти — свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше в житті.

Вчителям довipене найдоpожче i найцiннiше, що є в людей i деpжави, — чисті дитячi сеpця та душi.

Саме ви щодня відкриваєте своїм вихованцям двері у прекрасний та безмежний світ знань, даруєте їм радість пізнання нового.

Тож бажаємо вам, дорогі освітяни, міцного здоров'я, благополуччя, нових творчих успіхів і досягнень, натхнення та оптимізму, поваги та вдячності учнів.


 

Шановні юристи Новограда-Волинського і району!


Сердечно вітаємо вас із професійним святом, яке об’єднує усіх, хто стоїть в обороні конституційних прав та свобод наших громадян.

Бути юристом почесно і відповідально. Щодня до правників за порадою та допомогою звертаються тисячі громадян. Рівнем вашого професіоналізму та принциповості визначаються не лише стан правової культури суспільства, а і його стабільність, моральний мікроклімат.

Прийміть слова глибокої вдячності за високий професіоналізм, активну участь у поширенні правових знань та посиленні соціального захисту наших громадян.

Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, життєвих гараздів, благополуччя та нових професійних перемог!


Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Софію Олексіївну КИРИЧЕНКО — 04.10.1925 р.н.

Ганну Олександрівну БРАЦЮК — 05.10.1927 р.н.

Єфросинію Володимирівну ДАНИЛЕНКО — 08.10.1943 р.н.

Івана Тарасовича КУШНІРА — 09.10.1928 р.н.

Василя Сильвестровича СТЕЦЮКА — 10.10.1925 р.н.

Юрія Васильовича МИХАЙЛЮКА — 06.10.1965 р.н.

Василя Георгійовича КЛЮЧКА — 10.10.1945 р.н.


В.Загривий, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни