Вітання 39/2013

Вітання 39/2013



















































25 вересня — 10 років нашій дорогій онучці — Сабіні ЗІЛІТАНКЕВИЧ


Нехай Господь тебе боронить від невзаємності і зла. Нехай дитяча безтурботність не сходить із твого чола. Нехай ніколи не міліє душі бездонне джерело, хай в ньому родяться надії і множиться тепло. Хай певні будуть твої кроки, а небо завжди голубе. Тобі сьогодні — 10 років, тож з Днем народження тебе!


З любов’ю бабуся Світлана, дідусь Коля, папа Сергій, прабабусі Галя, Марія та прадід Іван, дядя Юра



27 вересня святкує чудовий ювілей — 65-ліття — заступник директора Новоград-Волинського економіко-гуманітарного коледжу — Микола Наумоеич Лазебник


Трудовий шлях Миколи Наумовича, його організаторські таланти та душевні здібності тісно пов ‘язані із вихованням молодого покоління. Щедрість душі та доброта, повсякденна турбота, чуйність і доброзичливість до людей принесли ювіляру заслужену шану. Зичимо Вам міцного здоров’я, щастя, довголіття, невичерпної енергії, реалізації задумів і планів. А родинний затишок нехай допомагає відчувати себе завжди впевненим і щасливим.


З повагою ­ колектив коледжу



27 вересня святкує День народження люба матуся і найкраща бабуся — Валентина Сергіївна КЕРАСЕВА


Рідненька наша, вітаємо тебе від усього серця. Бажаємо міцного здоров’я на довгі роки, щоб збувалися мрії, всюди усміхалася удача, а в душі завжди цвіла весна. Дякуємо тобі за тепло і ласку, за добру пораду. Ми дуже любимо тебе, дорогенька.


З повагою і любов’ю син та онук



26 вересня святкує 60-річний ювілеї Валентина Василівна Дроздюк


Літа відлітають лелеками в вирій, у далі безкраї — за обрій летять, а Вам, люба мамо, на ниві життєвій сьогодні від роду уже 60! Низький Вам уклін від дітей і онуки, здоров’я міцного з роси і води, нехай Ваші лагідні, струджені руки тепло і любов нам дарують завжди. Спасибі, матусю, за ночі безсонні, спасибі, рідненька, за те, що Ви є, нехай же Господь Вам дарує здоров’я, наснаги і сили щодень додає.


З найкращими побажаннями діти та онука Богдана



24 сентября 20 лет отмечает любимый сын, классный брат, хороший племянник и внук — Юрий ШАВЛОВСКИЙ


Хотим тебе мы в День рожденья, в 20-летний юбилей, желать без всякого сомненья побольше преданных друзей! Пусть всё хорошее случится, пускай во всём тебе везёт! Мечта твоя осуществится, тебя удача в жизни ждёт!


Мама, папа, сестра, тёти, дяди, бабушка



Колектив газети «Звягель» вітає із 75-річчям свою колишню працівницю — Софію Олександрівну ОСАДЧУК


Бажаємо міцного здоров’я, сімейного затишку та добробуту.


 

Дорогу сестру та тьотю — Лідію Володимирівну АЛЕКСІЙЧУК вітаємо з ювілеєм


Наче птиці, летять ваші роки, їх ніколи не вернеш назад. Ніби вчора було тільки тридцять, а сьогодні уже — шістдесят! З ювілеєм сердечно вітаєм, хай сонячним буде ваш вік. Бажаємо щастя, здоров’я та многая літ!


З повагою сестра та племінниця


 

Шановні ветерани та люди поважного віку Новоград-Волинщини!


Як і кожного року, 1 жовтня в Україні відзначається День людей похилого віку та День ветерана.

Цей день є визначним і особливим, щоб кожна людина, кожен громадянин пам’ятав про свою історію, вшановував і надавав підтримку людям похилого віку, ветеранам, пенсіонерам, адже вони найбільше потребують нашої допомоги, нашої уваги.

Бажаємо вам найголов­нішого — здоров’я, безхмарного неба, сил та наснаги і далі дарувати тепло ваших посмішок, щастя та благополуччя! Нехай всі проблеми та незгоди обходять стороною, а добро, що ви робите, повертається сторицею!


 

30 вересня, в чудовий День Віри, Надії, Любові та їх матері Софії, відзначається День усиновлення


Вітаємо з Днем усиновлення всіх, хто причетний до цього свята — усиновлювачів, прийомних батьків, працівників служб у справах дітей, центрів соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді, працівників дитячих будинків.

Усиновити дитину-сироту — означає проявити милосердя. Усиновлення заслуговує на повагу та пошану оточуючих.

Висловлюємо велику вдячність всім небайдужим до дитячої долі. Візьміть дитину у родину! І нехай разом із цим прекрасним моментом у вас назавжди поселиться щастя, добробут та родинне благополуччя!


 

Шановні бібліотекарі Новоград-Волинщини!


Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Книга завжди була в особливій пошані на українській землі. Наші мудрі предки заснували велику культурну традицію створення бібліотек — храмів духовності, знань та розради, бо знали, що книга — невичерпне джерело натхнення, розвитку та вдосконалення кожної людини.

З нагоди свята зичимо вам, дорогі бібліотекарі, міцного здоров’я, особистого щастя, творчого натхнення, добра, миру та благополуччя, відчуття справжнього задоволення від своєї роботи та нових успіхів на ниві просвітницького служіння людям!


Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Шановні батьки-усиновителі, батьки-вихователі, опікуни, піклувальники, прийомні батьки!


Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня усиновлення! Ви — особливі люди з великою душею, бо дали дітям можливість виховуватися в своїй сім’ї, відчути тепло, ласку, увагу і любов. Добрі вчинки ваші заслуговують на шану і повагу в суспільстві. Зігрівши своєю любов’ю дитячі обездолені серця, ви зробили їх по-справжньому щасливими. Тож, турбуючись про щастя дітей, будьте щасливі самі. Міцного здоров’я всім, наснаги, терпіння і мудрості. Нехай ваші домівки повняться веселим сміхом дітей. Діткам бажаємо щасливого дитинства, рости здоровими і успішними.


З повагою

Н.Борис, директор Новоград-Волинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді міської ради

Л.Місюра, начальник служби у справах дітей


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Надію Яківну Добровольську — 27.09.1923 р.н.

Віктора Івановича Єгорова — 28.09.1955 р.н.

Тетяну Миколаївну ГлазовУ — 29.09.1931 р.н.

Івана Івановича МілЯ — 01.10.1939 р.н.

Ганну Дмитрівну Зимовець — 02.10.1919 р.н.

Івана Олександровича РадчукА — 08.09.1967 р.н.

Віктора Романовича ДолнерА — 30.09.1950 р.н.

Євгенія Гервасовича РибакА — 01.10.1939 р.н.

Володимира Дмитровича КравченкА — 01.10.67 р.н.


В.Загривий, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни