Є переможці у кожній віковій групі

Є переможці у кожній віковій групі

Багатими на нагороди виявилися змагання-закриття легкоатлетичного сезону для вихованців Новоград-Волинського ДЮКФП. На першості КДЮСШ обласного ФСТ «Колос», що проходила у Романові, вони відзначилися перемогами у кожній із трьох вікових груп.
Команда під керівництвом тренера-викладача відділення легкої атлетики ДЮКФП Олександра УНІВЕРСАЛА у суперництві із представниками Бердичева, Коростеня, Романова, Баранівки й Першотравенська здобула на цих змаганнях одинадцять призових місць.
У старшій віковій групі (1996-97 р.н.) переможницею на дистанціях 100 і 400 метрів стала Тетяна Обухова, учениця ЗОШ №5. А дистанцію 800 метрів найшвидше подолав студент економіко-гуманітарного коледжу Віталій Гайдук.
Приємною несподіванкою для тренера став виступ десятикласника колегіуму Бориса Ульянова, котрий займається легкою атлетикою всього півтора місяці. Втім, це не завадило йому виграти стометрівку, показавши результат другого дорослого розряду — 11,5 с. До того ж, юнак фінішував другим у бігу на 400 метрів (55,5 с).
У цій же віковій групі (1998-99 р.н.) серед дівчат гарні результати показали учениці СШ №4. На дистанції 100 метрів перемогла Анастасія Бойко (13,4 с), Анастасія Марчук фінішувала другою (13,5 с). Забіг на 800 метрів виграла Анастасія Ковальковська, друге місце — в Ірини Деняк.
А серед наймолодших не було рівних Юлії Заінчковській (СШ №4). Вона була найшвидшою на дистанціях 60 і 400 метрів. До того ж, 60 метрів вона пробігла за 8,1 с, що перевищує норматив третього дорослого розряду.
Олег БРЮХАНОВ