У Житомирщини і Львівщини — боксерський мир

У Житомирщини і Львівщини — боксерський мир

Шоста матчева зустріч із боксу між збірними командами Житомирської і Львівської областей пам’яті тренера, викладача з боксу М.М.Самойлова, що проходила 16 листопада у Бердичеві, завершилася внічию — 5:5.
У складі збірної нашої області перемогою відзначився боксер із Новограда-Волинського Олег Чулячеєв (категорія 49 кг). Загалом же збірну укомплектували боксери із Бердичева, Житомира, Коростишева й Новограда.
«Організація змагань пройшла на високому рівні. Були присутні президенти обласних федерацій боксу Львівщини, Житомирщини, міста Києва, а також відомі спортсмени», — зазначив президент Новоград-Волинської міської федерації боксу Леонід Плісак, котрий на цих змаганнях увійшов до складу суддівської колегії, брав участь у нагородженні переможців.
* * *

Того ж дня у Житомирі проходив турнір із грепплінгу під назвою «Гладіатор-2013».
Новоград-Волинський спортивний клуб «Вулф» був представлений п’ятьма спортсменами, четверо з яких повернулися додому з медалями.
Переможцями стали Сергій Шостак (до 80 кг) та Сергій Венгер (до 65 кг). До речі, Шостак усі свої поєдинки завершив достроковими перемогами.
У призери пробилися Олександр Щербак (юніори, до 85 кг) та Василь Фіщук (юніори, до 70 кг).
Варто відзначити також виступ Олександра Гальчука, який на перших своїх змаганнях із цього виду спорту дійшов до півфіналу (дорослі, до 70 кг).
Олег БРЮХАНОВ
Фото Олександра НАГОРНЮКА