За крок до сенсації, або Чемпіон доводить свою силу і в кубку

За крок до сенсації, або Чемпіон доводить свою силу і в кубку

Напруженим, принциповим і видовищним — таким, власне, як його й чекали, — видався фінальний матч «Кубку осені», в якому зійшлися чемпіон Новоград-Волинського району з футболу ФК «Чижівка» і ФК «Ярунь», який упродовж сезону постійно перебував у лідируючій групі.
Гра, що проходила минулої неділі на новоградському стадіоні «Авангард», зібрала чимало глядачів. Більшість, здавалося, підтримувала команду з Чижівки. Але в рахунку в середині першого тайму повів ФК «Ярунь».
У другому таймі ярунці відзначилися другим голом, і багато хто подумав, що долю фіналу вирішено. Втім, коли до кінця матчу залишалося не більше десяти хвилини, чемпіон скоротив відставання в рахунку — 1:2. А в компенсований арбітром час ФК «Чижівка», вдавшись до масованої атаки, вирівняв становище — 2:2.
Відповідно до регламенту, на команди чекала серія післяматчевих пенальті. Відзначимо, що обидва воротарі не демонстрували чудес реакції. Тому після традиційної п’ятірки ударів рахунок був нічийним — 5:5. Серія продовжилася до першого промаху, і його одразу ж припустився гравець ФК «Ярунь», який не влучив у ворота. Наступним ударом ФК «Чижівка» забезпечив собі перемогу в кубку (6:5 по пенальті) і таким чином оформив «золотий дубль» сезону 2013 року.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Юрія ДРОБОТА