«Полісся» — чемпіон! «Авангард» — четвертий…

Перед заключним туром чемпіонату області з футболу відкритими залишалися два принципові питання. Причому, вони обидва стосувалися команд із Новоград-Волинщини. Городницьке «Полісся» продовжувало вести заочну боротьбу із ФК «Коростень» за чемпіонство. У той час «Авангард» вирішував менш амбітні завдання — вище четвертого місця він піднятися вже не міг.
Для того, щоб не оглядатися на ФК «Коростень», городничанам потрібна була тільки перемога у виїзному матчі із бердичівським «Шкіряником». І «Полісся» здобуло потрібний результат, впевнено перемігши з рахунком 3:0.
ФК «Коростень» теж узяв свої три очки, здолавши на виїзді черняхівський «Руден» — 3:1, але мусив задовольнитися званням срібного призера.
«Авангард» удома приймав баранівський «Керамік», який достроково забезпечив собі «бронзу». Господарям, щоб фінішувати четвертими, треба було грати на максимум, і вони зробили все можливе, щоб потішити вболівальників — 4:1.
Ще один матч 14-го туру завершився виїзною перемогою ФК «Бердичів» над володарськ-волинським «Спартаком» — 4:0.
У чемпіонаті залишається пропущеною лише одна гра — між командами «Спартак» і «Авангард». Утім, незалежно від того, чи вона відбудеться, її результат жодним чином не позначиться на підсумковому розподілі місць у турнірній таблиці.
Отже, «Полісся» — чемпіон (35 очок); «Коростень» — друге місце (33 очки); «Керамік» — третій (24 очки); «Авангард» — четвертий (19 очок, 13 ігор); «Шкіряник» — п’ятий (17 очок); ФК «Бердичів» — шостий (17 очок); «Руден» — сьомий (12 очок); «Спартак» — восьмий (0 очок, 13 ігор).
Олег БРЮХАНОВ