Хроніка 48/2013

ЗАТРИМАЛИ НЕЛЕГАЛІВ
24 листопада, о 23 год. 20 хв., працівники ДПС під час несення служби на стаціонарному посту №3 «Звягель», що знаходиться на автодорозі «Київ-Чоп», зупинили автомобіль, керований громадянином Сирії, котрий проживає у Білій Церкві на Київщині. Крім водія, у салоні авто знаходились два громадянина Сирії без відповідних документів на законність перебування в Україні.
Тепер питанням нелегалів займаються правоохоронці.
НА ТРАСІ «КИЇВ-ЧОП» ЗАГИНУВ ВЕЛОСИПЕДИСТ
24 листопада, о 18 год. 45 хв., до чергової частини Новоград-Волинського МВ надійшло телефонне повідомлення зі станції швидкої допомоги Новоград-Волинського міськрайТМО про те, що на автодорозі «Київ-Чоп», на 231 кілометрі, сталась дорожньо-транспортна пригода.
Під час виїзду слідчо-оперативної групи на місце пригоди було встановлено, що автомобіль «Хонда Акорд», який рухався трасою у напрямку столиці, здійснив зіткнення з велосипедистом на неосвітлюваній ділянці дороги. Велосипедист їхав у зустрічному напрямку не по своїй смузі. Внаслідок зіткнення від отриманих травм він загинув на місці пригоди… Особа чоловіка наразі не встановлена. На вигляд — віком 20-25 років.
За кермом автомобіля знаходився приватний підприємець, 1977 року народження, житель Києва. Перевірку за даним фактом (ч.2 ст.286 КК України) проводить Новоград-Волинський МВ.
ОБІКРАЛИ «БОГДАНА»
19 листопада, о 8 год. 25 хв., до чергової частини Новоград-Волинського МВ надійшло телефонне повідомлення від місцевої жительки, приватного підприємця, про те, що невстановлена особа проникла до магазину-бару «У Богдана» та викрала продукти харчування.
У ході огляду місця події було встановлено, що вночі проти 19 листопада, пошкодивши двері підсобного приміщення, невідомий проник до магазину-бару, що розташований у місті по вул.Звягельській, звідки викрав матеріально-товарні цінності на суму не менше 800 грн., а також гроші в сумі 400 грн.
Проводиться перевірка.
МАБУТЬ, ХОЧЕ ЩОСЬ ПИЛЯТИ…
У жителя села Груд викрали електродвигун від циркулярки потужністю 3 кВт. Про це 24 листопада правоохоронців повідомив сам потерпілий, заявивши, що крадіжку було скоєно вночі з його подвір’я. Сума матеріальної шкоди становить 2500 грн.
За даним фактом також проводиться перевірка.
Олег БРЮХАНОВ, підготовлено за матеріалами, наданими Новоград-Волинським МВ