ДТП на Житомирській забрала життя 2-х молодих людей

ДТП на Житомирській забрала життя 2-х молодих людей

На вулиці Житомирській — одному з центральних автошляхів Новограда — вже не вперше відбуваються ДТП з летальним кінцем. Про попередню аварію, внаслідок якої загинула дівчина, ще нагадує вінок зі штучних квітів на стовпі біля зупинки, і ось — нова аварія, яка знову забрала життя. Цього разу — двох молодих людей, котрі переходили дорогу.
Ця дорожньо-транспортна пригода сталася у понеділок, 25 листопада. Наїзд на пішоходів скоїв мешканець міста — водій мікроавтобуса «Volkswagen-LT», 1986-го р.н., який рухався у бік житомирського мосту.
У результаті ДТП чоловік 1985 р.н. загинув одразу, а його співмешканка, жінка 1981 р.н., померла у кареті «швидкої». Відомо, що без матері залишилися двоє неповнолітніх дітей.
Як розповіли працівники ДАІ, постраждалі переходили дорогу у невстановленому місці, неподалік від пішохідного переходу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження і ведуться слідчі дії.
Працівники державтоінспекції погоджуються, що на перехресті вулиць Житомирської та Червоноарміської концентрація ДТП значно вища, адже тут відбувається інтенсивний рух. Як і на іншій небезпечній ділянці — вулиць Пушкіна-Шевченка. В обох випадках про небезпечні ділянки доріг повідомляють спеціальні надписи на знаках.
Юлія КЛИМЧУК