Вітання 48/2013

Вітання 48/2013







































2 грудня виповнюється 50 золотих літ, як на весільний рушник стали наші дорогі батьки — Михайло Северинович та Галина Афонівна ШМИГЕЛЬСЬКІ


Хай всміхаються ранки вам квітами й співом, з ювілеєм вас, рідні, будьте щасливі! Хочем вам без прикрас — тільки радості, й сонця, й добра повсякчас. Щоб здоров’я було, літо в серці цвіло. Щоб тепло відчували, що нам віддавали. Спасибі за те, що ми — ваші діти, що все життя наше вами зігріте.


Люблячі діти, онуки та вся рідня



30 листопада відзначає 55-річний ювілей люба матуся, бабуся — Лідія Олексіївна ЛІБЕГА


За роком рік життя невпинно лине, дарує весен веселковий час. У цю прекрасну ювілейну днину вітання щирі ти прийми від нас. Хай доля тобі шле добро і щастя, міцне здоров’я, море благ земних, а щедрі дні, мов рушники квітчасті, нехай ще довго стеляться до ніг.


Найкращі побажання від чоловіка, дочок, зятя та онуків



26 листопада святкував 5-річний ювілей синочок і братик — Денис ШИНКАРУК


Хай веселочка барвиста і зірочка промениста в п’ятиріччя, в таке свято, несуть щастячка багато. Казкових пташок, звірят й цілий мармеладний сад, сміху, радості, усмішок, цікавинок і потішок!


Люблячі мама, тато, братик



3 грудня святкує День народження Клавдія Федорівна СВІНЦІЦЬКА


У день Вашого, матусе, 60-річного ювілею, ми Вас вітаємо сім’єю. Здоров’я й щастя зичим не на рік, на все життя бажаєм щиро. Щоб більше радощів траплялося земних, щоб серце Ваше, мамо, не боліло, щоб радісним і довгим був Ваш вік.


З повагою діти, онуки, свати



4 грудня святкує ювілей Тетяна Романівна ВАЮТА


Прийшла до тебе ця знаменна дата в калиновім намисті літ. Слова найкращі хочем передати і щирий шлем тобі привіт! Зичимо іменинниці міцного здоров’я, миру, радості і любові, добра і щастя, сімейної злагоди і достатку. На довгий вік, на многії літа, на шану від людей. Хай обминуть тебе тривоги, хай Бог дасть щастя на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті. Тож не старій і не знай в житті ні смутку, ані бід, у серці молодість плекай, живи до ста щасливих літ.


З повагою колектив кафе «Палермо»


 

Щиро вітаємо з Днем народження прекрасну жінку, маму, бабусю — Ганну Василівну ШЕВЧЕНКО


Сьогодні ювілейну стоптано стежину та спокою нема для Ваших ніг, бо пройдено життя лише частину — попереду багато ще доріг.Нехай душа у Вас ніколи не старіє, на білій скатертині будуть хліб і сіль, своїм теплом Вас завжди сонце гріє, слова подяки линуть звідусіль.


З повагою колектив ЗОШ №3


 

1 грудня святкує 90-річний ювілей Володимир Юхимович КОВАЛЬЧУК із села Таращанки


Щастя, радості, добра, здоров’я, успіхів, тепла. Благополуччя та достатку, щоб справи всі були в порядку. Хай усміхається життя та буде світлим майбуття!


Племінник Сергій Багров з сім’єю


 

Хто творить добро — тому воздасться сторицею


Саме так подумалося, коли цими днями до редакції звернувся військовий пенсіонер із проханням згадати добрим словом лікарів, котрі опікувалися ним під час лікування у кардіологічному відділенні міськрайТМО. Не секрет, що, крім ліків і процедур, надзвичайно багато важить добре слово, посмішка, чуйне ставлення медперсоналу. Саме за ці якості, а також за професіоналізм Василь Пилипович Байнак висловив вдячність завідуючій відділенням Раїсі Петрівні Овсійчук, медсестрам Анні Миколаївні Мельник і Анастасії Ігорівні Дудік, а також лікарю-інтерну Ірині Володимирівні Гоголі.


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Миколу Ілліча ПРОКОПЧУКА — 29.11.1927 р.н.

Йосипа Івановича ПОЛІЩУКА — 30.11.1927 р.н.

Людмилу Василівну ГАРБОВСЬКУ — 02.12.1950 р.н.

Григорія Кузьмича ЗАСУХУ — 05.12.1929 р.н.

Миколу Петровича САХНІШИНА — 05.12.1928 р.н.

Маргариту Євгенівну ІГНАТЬЄВУ — 05.12.1950 р.н.

Івана Івановича ГНІБІДЕНКА — 29.11.1953 р.н.

Віктора Степановича ЛУК’ЯНЦЯ — 30.11.1962 р.н.

Володимира Федоровича ПІДВОЛОЦЬКОГО — 30.11.1952 р.н.

Миколу Сергійовича САРГАНА — 05.12.1963 р.н.

Володимира Анатолійовича ГАЄВЦЯ — 05.12.1963 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни