У районі відкрито тридцятий дитячий садочок!

У районі відкрито тридцятий дитячий садочок!

Ця радісна подія сталася 25 грудня у Гульську. Тут урочисто відкрили дошкільний навчальний заклад, облаштований у приміщенні Гульської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Поки що у ньому працюватиме лише одна різновікова група з короткотривалим режимом перебування. У перспективі — відкриття повноцінного дитячого садка, повідомляють у відділі освіти РДА.
Із запашним короваєм на вишитому рушникові зустрічала гостей завідуюча дошкільним закладом Лариса Шевчук зі своїми маленькими вихованцями. Дітки дякували всім за такий чудовий подарунок, розповідали віршики та дарували гостям щасливі посмішки.
Щиру подяку всім тим, хто своїми зусиллями і наполегливою працею долучилися до створення дитячого садка, висловила сільський голова Анна Висоцька.
Слова вітання прозвучали від заступника голови РДА Наталії Даниленко, заступника голови районної ради Миколи Лосовського, начальника відділу освіти РДА Олександра Антипчука.
Обряд освячення приміщення здійснив настоятель Свято-Миколаївського храму с.Гульськ отець Ігор.

Керівництво району намагається слідувати принципу: якщо в селі є дитячий садок, школа, то таке село матиме перспективу. У цьому напрямку за останні три роки було відкрито Косенівський, Великогорбашівський та Пилиповицький ДНЗ, переведено у типовий Броницькогутянський ДНЗ «Сонечко», створено додаткові групи при Колодянському, Суслівському та Токарівському ДНЗ, велика робота проведена з переведення у типовий Киківського ДНЗ.
За інформацією РДА підготував Олег БРЮХАНОВ