Міський голова відповів на запитання громади, що пролунали під час звіту

Запитання гр. Носарєвої Н.О.: «Чи буде в місті існувати в подальшому футбол? Яке фінансування передбачене для місцевої футбольної команди?»
Відповідь: «Сприяння функціонуванню футбольної команди «Авангард» передбачене програмою соціально-економічного розвитку міста на 2014 рік. При формуванні міського бюджету передбачається певна фінансова підтримка команди, сплановано подальшу реконструкцію центрального міського стадіону «Авангард», а також опрацьовуються всі можливі варіанти залучення спонсорської допомоги задля утримання команди».
Запитання: «Коли новоград-волинські пенсіонери будуть їздити у міських автобусах за 1 грн., як у Бердичеві, Коростені?»
Відповідь: «Згідно з рішеннями виконавчого комітету міської ради, тариф на перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування у нашому місті в режимі маршрутного таксі становить 2,50 грн. за одну поїздку, у звичайному режимі руху — 2,00 грн. за одну поїздку. Станом на 01.01.2014 р., за інформацією посадовців міських рад, проїзд у їх громадському транспорті становить: у Коростені, у великих автобусах — 2,00 грн., на інших — 2,50 грн.; у Бердичеві — 2,00 грн. за одну поїздку».
Запитання групи мешканців мікрорайонів «Зелені», «Олімпійський», «Лубчиця», вул. Дружби: «Як вирішується питання щодо створення амбулаторії сімейної медицини в «Зелених»?
Відповідь: «Рішенням міської ради виділено земельну ділянку для будівництва амбулаторії загальної практики сімейної медицини на вул. Рокоссовського, 27. При формуванні міського бюджету на 2013 рік було передбачено частину коштів для створення цього закладу — 300 тисяч грн.. У 2013 році було виготовлено проектно-кошторисну документацію для будівництва цього об’єкту, але кошти за роботи не сплачені. За наявності фінансування, створення цього об’єкту можливе у 2014 році.
Звернення групи мешканців буд. №7 на вул.Шевченка: «Прохання сприяти проведенню капітального ремонту даху будинку, який збудовано у 1964 році».
Відповідь: «Програмою соціально-економічного і культурного розвитку міста на 2014 рік передбачено проведення капітального ремонту даху цього житлового будинку на умовах спільного фінансування робіт — за рахунок коштів міського бюджету, ОСББ «Перспектива» та мешканців будинку.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради