Вітання 6/2014

Вітання 6/2014











































6 лютого святкував ювілей дорогий і люблячий татусь, чоловік — Володимир Васильович ОМЕЛЬЧУК


З роси, з води на добру сотню літ — людського щастя, благ людських по вінця, здоров’я шлем міцного, як граніт, щоб теплих весен сонячні промінця будили в серці ніжні почуття, щоб не торкалась скронь зими пороша. Щоб ти пройшов через усе життя таким, як є, — веселим і хорошим.


З любов’ю дружина Лариса, доньки і зяті Інна та Максим, Ольга та Олександр



7 лютого вітаємо з ювілеєм Марію Валентинівну ДВОРЕЦЬКУ


Нехай цвітуть під небом синьооким ще довго-довго дні й літа, а тиха радість, чиста і висока, щоденно хай до хати заверта. Бажаємо здоров’я, сонця у зеніті, любові, доброти і щастя повен дім. Нехай у серці розкошує літо і соняхом квітує золотим.


Кума Людмила з сім’єю



8 лютого зустрічає 55 років славна, щира Лідія Францівна ПЕТРУСЬ із села Наталівки


Летять роки, як лебеді у вирій, життя іде, його не зупинить. Прийміть вітання наші щирі, ще до 100 років зичимо прожить. Хай будуть поруч віра і надія, як два крила, що впасти не дадуть. І хай Господь по милості наділить ще довгих літ й щасливу путь.


Друзі НВПЕТ



6 лютого святкувала ювілей Любов Василівна СУПРУНЕНКО


Сьогодні рівно 50 у Вашому житті минає. У цей святковий, світлий день, коли настав Ваш ювілей, ми щиро Вас вітаємо, добра і щастя Вам бажаємо. Хай обминають Вас тривоги, хай Бог дасть щастя на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті. Тож не старійте і не знайте в житті ні смутку, ані бід, у серці молодість плекайте, живіть до ста щасливих літ!


З повагою чоловік, діти та онуки



З 30-річним ювілеєм вітаю Ігоря ДІДИКА


Якби могла я зняти з неба дві зорі, чи райдугу скрутити в перевесло, тоді, напевно, дари ці я в дарунок тобі принесла. Але, по немочі людській, я не здійсню цього бажання. Тому бажаю від душі здоров’я, щастя і кохання!


Твоя Зая



8 лютого ранок святково всміхнеться прекрасній людині, чарівній жінці, люблячій дружині, дорогій мамі і бабусі — Галині Петрівні ОЛЬШЕВСЬКІЙ із села Сусли


Літа відлітають лелеками в вирій, у далі безкраї — за обрій летять. А Вам, люба мамо, на життєвій ниві — сьогодні від роду уже 50. Низький Вам уклін від дітей і онука, здоров’я міцного з роси і води, нехай Ваші лагідні, струджені руки тепло і любов нам дарують завжди. Спасибі, матусю, за ночі безсонні, спасибі, рідненька, за те, що Ви є, нехай же Господь Вам дарує здоров’я, наснаги і сили щодень додає.


Дочки, зять, онук



7 лютого зустрічає ювілей найдорожча у світі людина, дорога матуся, люба теща, рідна бабуся — Марія Валентинівна ДВОРЕЦЬКА


Цілуєм руки, рідна мамо, і віддаєм уклін аж до землі, за щедрість Вашу, доброту й турботу. Хай Бог Вам щастя посилає, онуків і дітей оселя хай приймає. Ми раді, люба, Вас вітати і в будні і в святкові дні, бо Ви для нас — бабуся й мати — і кращої немає на землі. Тож хай міцним здоров’я Ваше буде, не знають втоми руки золоті, душа ніколи не старіє, а серце не втрачає доброти.


З любов’ю дочка Юля, зять Володя, внук Діма



Поздравляю Валерия Петровича АНТОНЮКА


После 33-х — это уже не праздник, а констатация факта. Но всё-таки. С Днём рождения, брат! Здоровья, счастья, удачи! Спасибо за помощь и поддержку.


С уважением Николай



Шановні стоматологи!


Вітаємо вас із професійним святом — Міжнародним днем стоматолога!

В Україні День стоматолога святкують не так давно, але свято з кожним роком набирає все більшу популярність. Від лікарів-стоматологів залежить багато чого, вони дарують людям здоров’я, красу та впевненість у собі.

Бажаємо вам міцного здоров’я, родинного тепла і щирих посмішок від вдячних пацієнтів! Нехай в роботі вас чекає тільки успіх і визнання!


З повагою

Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Ксенію Олексіївну ЗАГРИВУ — 07.02.1944 р.н.

Антона Мусійовича ПРИЙМАКА — 09.02.1925 р.н.

Алдону Бенедиктівну ДНІПРОВУ — 09.02.1936 р.н.

Костянтина Степановича НІМЦЯ — 12.02.1928 р.н.

Станіслава Францовича МЛИНАРСЬКОГО — 12.02.1930 р.н.

Василя Михайловича ЖОВТКА — 08.02.1960 р.н.

Леоніда Івановича СКАКОВСЬКОГО — 08.02.1968 р.н.

Миколу Михайловича НЕРОДУ — 09.02.1963 р.н.

Олексія Васильовича РОМАНОВА — 10.02.1953 р.н.

Степана Івановича КУНИКА — 10.02.1937 р.н.

Сергія Васильовича ГОВОРОВА — 12.02.1969 р.н.

Сергія Івановича РАЦУНА — 13.02.1965 р.н.


В.Загривий, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни