Вітання 8/2014

Вітання 8/2014


























































20 лютого славний 55-річний ювілей зустрів директор ТОВ «Новоград-Волинські Шляхи» — Станіслав Михайлович ТАБАЛЮК


Щиро вітаємо Вас з нагоди Дня народження! Сердечно бажаємо міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги, родинного затишку, благополуччя і добра. Нехай кожен Ваш день буде наповнений корисними справами і теплом людських відносин, а мрії втілюються у життя та приносять бажану радість і задоволення.


З повагою колектив ТОВ «Новоград-Волинські Шляхи»



Колектив дитячої поліклініки вітає з ювілеєм завідувача педіатричним відділенням КЗ «ЦПМСД» — Петра Васильовича ДУДУ


Бажаємо міцного здоров’я, достатку, миру, злагоди, оптимізму, бадьорості, невичерпної енергії та наснаги. Нехай кожен Ваш день буде наповнений корисними справами і теплом людських відносин, а мрії втілюються у життя та приносять бажану радість і задоволення. Нехай людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро. Ми пишаємося тим, що нам випала можливість працювати з Вами і досягати разом професійних висот!



25 лютого 60 років подружнього житття — діамантове весілля — святкують Роман Миколайович та Федора Сидорівна ФІЛОНЧУКИ


На килимі життя, немов чарівна м’ята, розквітла Ваша ювілейна дата, хай щастя Вашу долю не минає, нехай завжди Вам Бог допомагає. Будьте завжди здорові й багаті, хай усмішка не сходить з лиця, мир і злагода будуть у хаті, щастя і радості Вам без кінця.


З повагою дочка, онучка з сім’єю



25 лютого святкує 60-річчя дорогий, люблячий, турботливий чоловік, батько та дідусь — Володимир Кіндратович ДАНИЛЬЧУК


Осипаються дні пелюстками, непомітно спливають роки, не сумуйте, гордіться літами, бо не марно прожиті вони. Як для вас, то прожито ще мало, доживіть хоч, принаймні, до ста, щоб усюди Вас щастя стрічало, а для горя щоб час не настав. Нехай любов незгасно світить, хай доля радісно співа, для Вас — усі найкращі квіти і найласкавіші слова.


З повагою та любов’ю дружина, діти та онуки



Колектив газети «Звягель» вітає з одруженням Геннадія і Ганну ФРЕГЕРІВ


Сьогодні ви життя з’єднали, з’єднали долі і серця, і на рушник весільний стали, щоб разом йти у майбуття. Тож хай вас Бог благословляє і щирі батьківські слова, хай лихо хату обминає і доля буде золота.


 


17 февраля отпраздновала юбилей прекрасная женщина, любящая жена и самая лучшая мама и бабушка — Антонина Александровна КУЧИНСКАЯ


Пусть улыбки родных согревают, пусть душа твоя боли не знает, пусть здоровье тебя не подводит, а счастье и радость в дом твой приходят.


Самые искренние поздравления от мужа, детей, внуков



23 лютого святкуватиме 70-річний ювілей найкращий друг юності — Діма ДАВИДЧУК


Бажаємо поваги і шани від людей, багатства, любові, добра і спокою. Хай буде здоров’я міцне, як граніт, на многая, многая, многая літ.


Друзі Юра, Надя



20 лютого святкував 35-річний ювілей хороша людина, любий син, чоловік, батько та хрещений — Микола Васильович ПАСІЧНИК


Добра бажаєм і здоров’я, як чисте небо голубе. Ми із великою любов’ю усі вітаємо тебе. Хай обминуть тебе тривоги, хай щастя буде на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті.


З любов’ю мама, тато, дружина, донька, сестра з сім’єю, тесть, теща



22 лютого 70-річчя зустрічає Леонід Іванович ОСТРОВСЬКИЙ із села Федорівки


Спинити час ніхто не в змозі, і грає ліс, і квітне сад, на Вашім сонячнім порозі з’явились мудрих 70! Ваш ювілей — поважна дата, про це нагадувать не слід, а краще щиро побажати здоров’я, щастя й довгих літ. Щоб завжди Ви жили у мирі, у колі друзів і рідні, завжди лишайтесь такі ж щирі, такі ж веселі й молоді.


З любов’ю твої рідні



24 лютого вся велика родина вітає з 50-річчям Тамару Аркадіївну КРАВЧУК із села Киянки


Наша мила і люба, найкраща у світі, бажаємо щастя, даруємо квіти. Щоб сонце і зорі плекали тепло і щоб завжди здоров’я у тебе було. Щоб смутку не знала, ми просимо долі, добра тобі й радості, рідна, доволі. Бо людям для щастя багато не треба — сімейного затишку й мирного неба!



21 февраля 55 летний юбилей встречает Сергей Михайлович ГУДЗЬ


Пусть этот день запомнится надолго, запомнятся все тёплые слова: большого счастья, крепкого здоровья, желаем мы на долгие года. Чтоб в душу холод не забрался, чтоб места не было беде, и чтоб никто не догадался, который год идёт тебе!


С уважением банный коллектив



щирі вітання з Днем захисника Вітчизни!


23 лютого народ України святкує День захисника Вітчизни. У цей урочистий день ми вшановуємо всіх, хто причетний до цього високого звання, звання єдиного для всіх: від вкритих сивиною і увінчаних нагородами фронтовиків, до молоді, яка лише нещодавно одягла військову форму. І цього зв’язку не порушать навіть найбільші зміни в сучасному світі. Користуючись нагодою, щиро вітаємо з Днем захисника Вітчизни, бажаємо міцного здоров’я, щастя, творчої наснаги і успіхів у нелегкій праці захисника Батьківщини.


З повагою

Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Президія міської організації ветеранів щиросердечно вітає всіх ветеранів, воїнів гарнізону та громадськість міста з Днем захисника Вітчизни! Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, сімейного благополуччя, успіхів у всіх ваших справах та миру!


Голова міської організації ветеранів В.Парфьонов


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Лідію Йосипівну ФОРМАНЮК — 22.02.1919 р.н.

Віру Антонівну АДАМСЬКУ — 22.02.1928 р.н.

Миколу Йосиповича МИХАЛЬЧУКА — 23.02.1920 р.н.

Петра Павловича СУМКІНА — 23.02.1925 р.н.

Галину Флерківну ФАБРИЦЬКУ — 24.02.1934 р.н.

Яніну Андріївну СКАЧКО — 25.02.1929 р.н.

Катерину Іванівну СЕРЮГІНУ — 27.02.1926 р.н.

Анатолія Володимировича КОВАЛЬЧУКА — 21.02.1958 р.н.

Валентина Івановича КОЗАЧЕНКА — 26.02.1961 р.н.

Миколу Анатолійовича ОЛАСЮКА — 27.02.1967 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни