Десять чемпіонів області — нове досягнення у вільній боротьбі

Десять чемпіонів області — нове досягнення у вільній боротьбі

З 14 по 16 лютого на базі Новоград-Волинської ЗОШ №10 проходив чемпіонат із вільної боротьби серед вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл області. Змагання відбувалися у двох вікових групах: 1997-99 та 2000-03 років народження. За призові місця боролися представники двох десятків ДЮСШ (понад 200 учасників).
У тренерському штабі новоград-волинської школи вільної боротьби відзначають високий спортивний рівень турніру, запеклу боротьбу, в якій у командному заліку серед міст і районів дівчата з Новограда посіли перше місце, із Новоград-Волинського району — третє. Юнаки з міста у підсумку опинилися на третьому командному місці.
Чемпіонами змагань стали Роман Чорномор, Араїк Бурнутян, Володимир Стаднік, Тетяна Венгер, Любов Нікольчук, Вікторія Ясиневич, Настя Лавренчук, Олег Суходольський, Світлана Романюк і Аня Мякота.
Нині звягельські борці 1997-99 років народження готуються до наступного чемпіонату області серед кадетів (Коростень, 10-12 березня), який матиме статус відбірного на чемпіонат України.
Тим часом на міжнародному турнірі серії «Гран-прі» у Болгарії, що відбувся цими днями, дві звягельські борчині здобули нагороди. Переможцем стала Тетяна Лавренчук, котра підтвердила звання майстра спорту міжнародного класу. Світлана Рижикова посіла третє місце.
Даний турнір був надзвичайно важливий, оскільки на ньому розігрувалися ліцензії на право участі в кубку світу з вільної боротьби, що проходитиме у березні в Японії.
Олег БРЮХАНОВ