Вітання 10/2014

Вітання 10/2014















































































9 березня зустрічає 75-річний ювілей Евгеній Олександрович ЗАЛІЗНИЦЬКИЙ


Наш люблячий батьку, найкращий у світі, з тобою нам затишно завжди і світло, ти — гарний господар і тато чудовий, даруєш турботу і море любові. Спасибі за ласку, за руки умілі, що вмієш підтримати словом і ділом, з тобою у домі надійно та щиро. Живи ж нам на радість у щасті та мирі, хай Бог милосердний з високого неба дарує усе, що тобі, тату, треба, а Матінка Божа — Цариця свята — дарує щасливі і довгі літа.


З повагою Ваші люблячі дружина, діти, онуки



9 березня 50-річний ювілей зустрічає директор митного терміналу — Володимир Адамович ГЕРУС


Бажаємо Вам міцного здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх ваших добрих справах. Хай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці — доброта, а у справах — мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів.


З повагою колектив



9 березня зустрічає свій День народження Степан Павлович ПОЛІЩУК


80 — це не похилий вік, це мудрість, зароблена роками. Ви прожили вже так багато літ, і ми всі щиро Вас вітаємо! Нехай сьогодні згадається все те, що бережете Ви в глибинах серця, нехай доля принесе здоров’я, доброти і радості озерце. Дідусю, ми дякуємо Вам за Вашу щирість, ласку і турботу! Багато чому Ви навчили нас, виконуючи глави сім’ї роботу. Для нас навіки Ви взірець всього — батька, дідуся і брата. Ви навчили нас того, чого не прочитаєш у працях Аристотеля й Сократа. З Днем народження, дідусю любий наш! Щасливий будьте й живіть ще дуже довго. Ви дуже дорогий для усіх нас, і ми цінуєм кожне Ваше слово.


Ваша любляча сім’я



9 марта празднует 25-летие Юлия Ивановна ЛУКЬЯНЧУК из села Орепы


В жизни твоей пусть не будет печали, и счастье тебя пусть повсюду встречает. Будь вечно любимой, и нежно, и жданной, и вечно красивой, и вечно желанной. Женой будь любимой, всегда молодой, будь мамой счастливой и дорогой!


С любовью мама, папа, муж, дядя и доченька Катюша



9 березня виповнюється 4 роки Вадиму Петровичу БУГАЙЧУКУ


Люди бажають багато, а ми бажаєм одне: якщо в світі є щастя — нехай воно буде твоє.


Люблячі тато, мама і братик Максим



Дорога Надіє Олександрівно ПАСТУШЕНКО, прийміть сердечні вітання з нагоди чудового свята весни, любові та краси — 8 Березня!


У цей святковий день бажаємо Вам міцного здоров’я, добра, любові та безтурботного жіночого щастя. Нехай у Вашій домівці завжди буде спокій і достаток. Нехай завжди Вам усміхається доля, даруючи надійне чоловіче плече та віддане серце. Весняного Вам настрою, здійснення всіх мрій та Божої благодаті.


З повагою колективи кафе «Зустріч» та «Перлина»



4 березня 70 років виповнилося нашому дорогому чоловікові, таткові, дідусеві — Віктору Миколайовичу НЕЖЕНСЬКОМУ


Наш славний та рідний, найкращий у світі, з тобою нам завжди затишно й світло. Ти — гарний господар і татко чудовий, даруєш турботу і море любові. Спасибі за ласку, за руки умілі, що вмієш підтримати словом і ділом, щоб в рідному домі нам було надійно та щиро. Живи нам на радість у щасті та мирі, хай Бог посилає здоров’я і сили, у дружній родині — усі ми щасливі.


Дружина Ніна, донька Інна, зять Юрій, син Олег, невістка Альона, внуки Віктор, Анастасія, Тетяна



10 березня свою 20-ту весну зустрічає Вікторія Олексіївна ПРОХОРЧУК


З Днем народження тебе ми вітаємо і бажаєм на всі літа: будь такою, як ми тебе знаємо, — просто ніжна і всім дорога. Хай і щастя, і сонця вітрила мчать той човен до тої землі, де панує лиш радості сила, де збуваються мрії усі.


Мама, сестричка Оля, бабуся, хрещена



8 березня святкуватиме прекрасний ювілей Анатолій Васильович ЯЦЕНКО


Бажаємо жити довго та щасливо, щоб кожен Ваш день був схожий на диво! Хай діти й онуки приносять Вам радість, дорогу до хати забуде хай старість. Живіть у здоров’ї, у щасті і силі, літа проти Вас хай будуть безсилі. Нехай зозуленька кує Вам щоліта многая, многая, многая літа!


З найкращими побажаннями дружина, діти, онуки, правнучка та вся велика родина



Вітаємо з 8 Березня кохану дружину, люблячу маму — Ірину САВЧИНУ


У цей святковий день весняний тобі, найкращій, незрівняній, шлемо сонячні вітання і найкращі побажання. Хай всміхаються троянди, хай тюльпани шлють уклін, хай освячує кохання птахів щебет передзвін.


Чоловік Олексій, діти Дмитро і Денис



Накануне Дня весны, 6 марта, встретила свой юбилей Валентина Николаевна МАРТЫНЮК из села Киянка


Мама милая, родная и бабуля дорогая. Поздравляем мы, любя, с именинами тебя. Без сна ночей твоих прошло немало, забот, тревог за нас, не перечесть. Земной поклон тебе, родная мама, за то, что ты на этом свете есть.


С уважением дети с семьями



7 березня вітаємо з ювілеєм найріднішу,наймилішу нашу матусю — Раїсу Олександрівну КОВАЛЬЧУК


Мамо, матусе, голубко сизенька, як же тебе привітати, рідненька. Як руки невтомні твої вшанувати, як так зробити, щоб довго із нами була ти. Все в цьому світі можна придбати. Тільки єдина у кожного мати. Боже, пошли тобі силу й здоров’я, щастя у дітях, ясного неба, більше для мами нічого не треба.


З повагою донечки Оксана та Маша



Дорогі жінки!!!


Від щирого серця вітаємо працівників швейної фабрики «Леся», пенсіонерів та всіх жінок міста з прекрасним весняним святом — 8 Березня!

У цей світлий день бажаємо Вам гарного настрою, радісних посмішок, весни у серці! Нехай Ваше життя нагадує квітучий сад та буде сповнене добром, теплом і турботою Ваших близьких. Залишайтесь назавжди коханими, витонченими, чарівними у своїй непередбачуваності і, як перші проліски, будьте водночас ніжними і стійкими до всіх негараздів!


Адміністрація та Профспілковий комітет


 

Дорогі жінки!


Щиросердечно вітаю Вас зі святом весни — 8 Березня!

Нехай це прекрасне, світле свято принесе Вам здоров’я, щастя, всілякі гаразди і велике кохання! Низький уклін жінкам — ветеранам війни і праці — за материнську ласку і мудрість, за ніжність і добрі слова, за розуміння і підтримку, за вашу героїчну працю!


Голова міської організації ветеранів В.О.Парфьонов


 

Вітаємо дружин членів Новоград-Волинської міськрайонної Спілки воїнів-інтернаціоналістів з Міжнародним жіночим днем 8 Березня!


Бажаємо здоров’я, сімейного щастя, миру і злагоди.


Рада Спілки: голова спілки В.П.Присяжний, В.О.Татомир, В.Р.Поліщук


 

ДП «Новоград-Волинське ДЛМГ» вітає жіноцтво з 8 Березня!


Земля зітхає ледве чутно і прокидається од сну… І березень дарує чудо, розпочинаючи весну. Це чудо — в усмішках чарівних, у морі квітів навкруги. Ми вас вітаємо, царівни, найкращі, милі, чарівні. Дорогі жінки, дівчата! Наші рідні і красиві! Кращого немає свята, аніж те, що прийшло нині!


 

Майстрівський сільський голова О.М.Борисюк вітає усіх жінок громади зі святом весни, краси і любові!


Хай щастя і радість несе кожна мить, всього у житті хай буде доволі, на кожному кроці завжди хай щастить!


 

Дорогі, чарівні жінки!


Колектив «Норма-Пласт» вітає Вас зі святом весни, краси, нового життя!

З 8 Березня щиро вітаєм, Вам любов і тепло віддаєм. Хай у серці весна розквітає і життя щасливішим стає!


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Тетяну Андріївну ЗАЇКУ — 08.03.1925 р.н.

Івана Леонтійовича НАУМЕНКА — 08.03.1920 р.н.

Валерія Федоровича ЗАХАРОВА — 12.03.1949 р.н.

Володимира Івановича ГРИНЯ — 07.03.1947 р.н.

Олександра Ничипоровича КОВАЛЬЧУКА — 07.03.1967 р.н.

Ігоря Васильовича КРАЛЮ — 08.03.1962 р.н.

Анатолія Миколайовича МАТВІЙЧУКА — 08.03.1964 р.н.

Петра Васильовича ГРУЗДЮКА — 10.03.1968 р.н.

Віктора Івановича ВОСКОВЕЦЬКОГО — 11.03.1958 р.н.

Віктора Миколайовича СТЕПАНЮКА — 11.03.1968 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни