Поминання 11/2014

Поминання 11/2014











































17 березня — 3 роки світлої пам’яті нашого дорогого Петра Миколайовича ФІЛЬЧЕНКА


Є сила, що може забрати з життя, та з пам’яті рідних — ніколи. Хто забув, — згадайте, хто пам’ятає, —пом’яніть. Вічний спокій і вічна пам’ять.


Сумуючі дружина, мама та всі рідні



18 березня — 40 днів, як перестало битися сердечко у дорогого, люблячого синочка, братика, внука та правнука — Іванка Олександровича БОЙЧУКА


Не чути голосу рідного, не видно добрих, милих, рідних оченят. Навіщо доля була така жорстока, так рано ти пішов від нас. Нехай свята земля береже твій вічний сон, а Господь дарує Царство Небесне твоїй душі.


Вічно сумуючі мама, тато, братик Сергійко та вся велика родина



13 березня минуло 5 років, як не стало з нами нашого люблячого чоловіка, батька, дідуся — Віктора Михайловича ЗАРУЦЬКОГО


Здається нам, що ти в дорозі, що скоро станеш на порозі. Не хоче серце з цим змиритись, що в очі вже не подивитись. Молитва хай дійде до тебе, щоб рай був там тобі на небі, а пам’ять на землі зоріла. Царство Небесне і вічний спокій душі твоїй. Хто пам’ятає, — пом’яніть, хто забув, — згадайте.


Вічно сумуючі дружина, діти, онуки



17 березня — 9 днів, як нема з нами Дмитра Григоровича ГЕРАСІМЧУКА


Ти пішов від нас, залишивши печаль і сльози. І скільки б часу не минуло, ти вічно житимеш в наших серцях. Царство тобі Небесне і вічний спокій, наш рідненький. Співчуття з Курильських островів від Саші.


Мама, брат, Ніна



18 березня минає рік, як обірвалося життя рідного сина — Анатолія Анатолійовича БЕЛЯКА


Перестало битися твоє добре, турботливе серце, у якому вистачало тепла для всіх. Пекучий біль, який не можна загасити. Як важко, сину мій, без тебе жити. Прости, що мало літ тобі відміряло життя. Твоя душа — розумна, добра, мила, а доля важка, немов полин — гірка. Ніхто не зміг тебе спасти, ти їх прости, і нас прости. Земля тобі хай буде пухом і вічне Царство в Небесах. Тебе ніколи не забудем, назавжди ти в наших серцях. Хто знав та пам’ятає, — пом’яніть добрим словом і тихою молитвою.


У вічній скорботі мама, хрещена та всі рідні



14 марта — год светлой памяти Николая Ильича НАГОРНОГО


Живым тебя представить так легко, что в смерть твою поверить невозможно… Прости, что не смогли тебе помочь, прости, что не смогли тебя сберечь, прости, что не смогли тебя спасти. Сто раз прости, прости, прости…


От сестёр, жены и внуков



Как рано ты ушла, родная, оставив нам печаль и боль…


6 марта — 40 дней светлой памяти дорогой и незаменимой мамочки, сестры и бабушки — Галины Кузьминичны ЛОПАТЮК


Зажигаешь звёздочки на небе, чтоб светлее было на Земле… И, чтоб самые любимые на свете, сохранили память о тебе… Не бывает смерти, не бывает… Ты нас жди, мы встретимся с тобой. Только Ангелы об этом знают, пролетая тихо над Землёй.


Скорбящие родные



Є сила, що може забрати з життя, та з пам’яті рідних — ніколи...


19 березня минає 3 роки, як пішов у вічність дорогий Василь Петрович КОПАЧ


Страшнішого на світі не буває, як біль розлуки назавжди. Тебе немає поряд з нами, а наше серце плаче і душа згорьована болить. Ми кожен день чекаємо на Тебе і виглядаємо щомить. Закрила хижа смерть повіки, скувала холодом вуста, заснула вічним сном людина добра і проста. Затьмарилося сонце, небо, зорі, журбою огорнулися всі дні, всі помисли звертаються до Тебе і квітами лягають до землі. Душа болить, душа кричить, а серце, наче оніміло, і губи шепочуть: «Повернись, рідненький, благаємо! Навіщо нас покинув Ти?..» І Богу молимося ми щовечора, допомогти зустрітися з Тобою хоч у сні… Не заросте ніколи та стежина, що провела Тебе в останню путь, похилиться зажурена калина і добрим словом люди пом’януть. Скільки не мине часу, — Ти завжди будеш поряд з нами. Хай над Твоєю могилою світить сонце, жалібно співають пташки, а на квітах буде роса — то пам’ять про Тебе. Спи спокійно, наш дорогенький. Лебединим пухом хай буде Тобі земля, а душі — вічний спокій і Царство Небесне.


Вічно сумуючі дружина і діти



19 марта — год, как ушёл дорогой, родной нам муж, отец и дедушка — Олег Николаевич КУЛЕШОВ


На душе — боль и сожаление. Тебя нет и больше уже не будет. А память о тебе будет жить в наших сердцах. Царство Небесное и вечный покой тебе, родненький. Кто забыл, — вспомните, кто помнит, — помяните.


Скорбим: жена, дочь и внуки



СПІВЧУТТЯ


Колектив ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 глибоко сумує з приводу передчасної смерті колишнього директора школи — Олександра Омеляновича КУЧИНСЬКОГО та висловлює глибоке співчуття рідним та близьким покійного.