Два юних таланти — артистка та художник

Два юних таланти — артистка та художник

Сьогодні до «Хатинки-веселинки» завітали два юних таланти — музикант і артистка Саша Орлова та художник Льоня Юхимчук. Своїми стараннями, намаганнями створити щось прекрасне, діти дають гарний приклад не тільки одноліткам, а й дорослим.
Олександра Орлова — учениця 3 класу школи художньо-естетичного профілю №10. Дівчинка з 5 років навчається грі на фортепіано у Школі мистецтв, а з 5 років співає у дитячому ансамблі «Ордана». Учасниця конкурсу «Сонячне коло» 2011 та 2014 років. Дівчинка бере участь чи не у всіх шкільних концертах, конкурсах, вправляється з роллю ведучої. І ось чим поділилася з нами маленька артистка:
— Коли є вільний час, — люблю танцювати, сиджу в Інтернеті, вчу англійську мову. Граюся з маленьким племінником. Допомагаю бабусі, матусі. Дуже люблю читати. Маю багато друзів. Їм подобаються мої музичні захоплення, і вони у всьому підтримують мене.
Іноді, коли чую якусь мелодію, хочеться заграти її по-іншому. Я сідаю за фортепіано і створюю щось нове. Виходить цікаво. А ще у мене є дідусь, він — баяніст, і ми з ним вдома граємо дуетом.
Всім дітям я хочу побажати наполегливості, старанності, бути відмінниками. Знайти заняття до душі. Дорослим бажаю любити свою роботу. А вчителям хочу подякувати за те, що навчили мене тому, що я умію.
Леонід Юхимчук — учень 4 класу школи №6. Вже два роки займається у художній школі. Нещодавно у школі відбулася персональна виставка Леоніда, де хлопчик виставив найкращі свої роботи. Маленький майстер по-дорослому розповідає про свої заняття:
— У нашій родині — це сімейне захоплення: моя сестра, мама малюють і дідусь теж малював. До дня народження Шевченка у Палаці культури відбулася художня виставка, де була і моя робота «У вишневому садочку». Адже Тарас Григорович — мій улюблений художник. І його портрет — моя найулюбленіша робота.
Маю багато друзів, їм подобається моє захоплення. Найбільше люблю малювати натюрморти та скульптуру. Мрію вчитися і далі, щоб створювати великі картини. А ще хочу намалювати портрет своєї учительки Людмили Миколаївни. Всім дітям хочу побажати головного: дивитися на світ добрими очима, не лінуватися і наполегливо вчитися.
Коли бачиш таку дитячу наполегливість і старанність, то віриться, що майбутнє України — в надійних руках.