Золота молодь — надія країни

Золота молодь — надія країни

ЗНАЙОМТЕСЯ: МЕДАЛІСТИ МІСТА І РАЙОНУ
Пролунав останній дзвоник, відшумить випускний бал — і перед кожним із учорашніх школярів відкриються двері дорослого життя. Яким воно буде, значною мірою залежить від них самих. Адже шкільні роки, коли вони перебували під постійною опікою батьків та вчителів, залишаються у минулому. Водночас кожен із випускників покидає школу не з порожніми руками, а маючи багаж знань і вмінь, які, маємо надію, не раз допоможуть молоді у виборі правильних життєвих рішень.
Звісно, що не завжди оцінки в атестаті відіграють визначальну роль у подальшому житті людини. Втім школярі, котрі щороку демонстрували найвищий рівень знань із кожного предмету, без сумніву, заслуговують на особливу повагу. Тож газета «Звягель», спільно з інформаційно-методичним центром управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради та відділом освіти Новоград-Волинської райдержадміністрації, представляє нашу традиційну рубрику. Щасливі володарі золотих та срібних медалей діляться спогадами про шкільні роки та планами на майбутнє.






















































































































































































































Богдан Яцук, НВК

— Непомітно промайнули безтурботні шкільні роки. Теплі спогади про цей прекрасний час залишаться зі мною назавжди. За ці роки в гімназії я здобув якісну загальну середню освіту, і, сподіваюсь, отриманий багаж знань допоможе мені вступити до омріяного ВНЗ. Ну а всім випускникам бажаю успіхів та наснаги на шляху до здобуття вищої освіти.

Катерина Рудюк, НВК

— Мрію отримати хорошу вищу освіту, здобути таку професію, яка була б корисною для суспільства та приносила насолоду мені, у майбутньому знайти своє місце у бурхливому океані під назвою «Життя». Я вва­жаю, потрібно вміти цінувати кожну мить, шукати хороше у всьому, ніколи не падати духом, досягати поставлених цілей і не зважати на перепони.

Світлана Діміч, НВК

— Мрію стати успішною людиною. Бажаю усім випускникам здійснення усіх мрій та побажань.

Тарас Лавренюк, НВК

— Я мрію гарно відсвяткувати випуск і поступити в омріяний ВНЗ. Мрію знайти себе в житті і реалізувати свої можливості.Випускникам бажаю добре відпочити за літо та зі свіжими силами вступити в нове життя.

Анастасія ДЕРАЖЕНКО, ЗОШ №2

— Я хочу стати освіченою людиною, котру цікавить нове, і яка вміє використовувати свої знання. Коли я здобуду вищу освіту, то хочу залишитися людиною, яка пишається своєю країною. Обов’язково стану свідомим громадянином зі своєю власною патріотичною позицією у житті. Слава Україні!

Світлана КОРПАЧ, ЗОШ №2

— Я щиро вдячна школі, вчителям і батькам за глибокі знання та виховання. Мрію якнайшвидше застосувати їх та здобути гарну професію. Успіхів усім випускникам 2014 року! А також миру і спокою нам у державі. Мрію здобути медичну професію і допомагати людям.

Ірина ЧЕРНИШ, ЗОШ №2

— У майбутньому я хочу всебічно розвиватися, приносити користь своїй країні та громадянам. Сподіваюсь, що мені пощастить реалізувати себе у медичній сфері. Зараз настав найважливіший період у нашому житті, тому хочеться побажати всім випускникам терпіння, знань, удачі та знайти себе. Нехай здійсняться всі наші мрії та сподівання!

Данило КЛИМОВ, ЗОШ №3

— Дякую усім вчителям та друзям, які були зі мною ці одинадцять незабутніх років. Ви допомогли мені зробити перший крок до моєї мрії — вступити до ВНЗ та стати журналістом. Усім випускникам бажаю успіху і творчого натхнення. Вірте у себе!

Марина ДОБРОВІНСЬКА, СШ №4

— Мрію стати людиною з великої букви. Хочу побажати усім наснаги, успіху, натхнення і сили для підкорення нових вершин. Нехай удача завжди крокує поруч із вами.

Богдана СІТНОВА, СШ №4

— Ось і настав той час важливого кроку у житті, коли ми обираємо своє майбутнє. Школа та її вчителі дали мені неоціненні знання, за що я їм дуже вдячна. Я хочу обрати професію по душі, яка буде пов’язана з мистецтвом. У майбутньому маю намір продовжувати вивчення іноземної мови та подорожувати. Випускникам бажаю правильного вибору, наполегливості та творчих звершень.

Катерина СІЧКАРУК, СШ №4

— Підходить до завершення один із найпрекрасніших етапів мого життя. Мить, за яку дякую всім, хто був поруч: школі, вчителям, батькам, друзям. Дякую атмосфері, в котрій я зрозуміла, що мрію працювати у сфері людських відносин та масових комунікацій. Попереду, випускники, нас чекає нелегкий шлях, але, без сумніву, яскравий. Успіхів і терпіння!

Аліна БЕРЕЗОВСЬКА, СШ №4

— Хочу пов’язати своє життя з військовою діяльністю, тому намагатимуся вступити до військової академії. А випускникам бажаю міцно триматися за свою мрію, не підвести надії батьків. Пам’ятайте, що цілеспрямованість — головна ознака успішної людини.

Ірина ЗАХАРЧУК, СШ №4

— Можливо, мої бажання банальні, але я мрію про вступ до престижного ВНЗ, про гідну і оплачувану роботу, про велику і щасливу сім’ю. Мрію мати гарних, вірних друзів, хочу, аби рідні пишалися мною. Майбутні випускники, ніколи не здавайтеся, наполегливо йдіть до поставленої мети і ставте перед собою нові мрії!.

Владислав ФЕЩЕНКО, СШ№4

— Я мрію у майбутньому відкрити власний бізнес і займатися улюбленою справою. Випускникам бажаю вступити до тих вишів, про які вони мріють. І щоб роки студентського життя стали ще кращими, ніж шкільні.

Ольга ГАВРИЛЮК, ЗОШ №5

— На мою думку, перспективною є та професія, яка приносить користь суспільству. У майбутньому прагну стати людиною з великою літери, бути потрібною іншим. Я бажаю кожному не втрачати наполегливості на шляху до мети, тому що лише так можна досягти бажаного. Впевнена, куди б не закинула мене доля, — пам’ять про рідну школу назавжди залишиться у моєму серці.

Лілія ЮРЧУК, ЗОШ №5

— Не віриться, що так швидко промайнуло одинадцять років. Це були незабутні миті мого життя. Із вдячністю я згадуватиму своїх вчителів. Наше майбутнє залежить тільки від нас. Мрію втілити у життя свій бізнес-план і стати успішною людиною. Головне у житті — це не стояти на місці, а рухатися вперед та завжди добиватися своєї мети.

Наталія РАДЧУК, ЗОШ №6

— Я мрію, щоб Україна стала економічно сильною державою, щоб, нарешті, припинилися збройні конфлікти. Я особисто мрію бути філологом. Своїм ровесникам, які у цьому році прощаються зі школою, хочеться побажати успіху, наполегливості та віри у власні сили. Як кажуть: «Ніхто не обіцяв, що буде легко, але воно того варте!»

Євгенія ЛЕЙМАН, ЗОШ №7

— Моя мрія — мати щасливе, радісне життя, працювати в театрі та подорожувати по всьому світу. Я хочу зробити цей світ кращим, бачити своїх рідних і друзів здоровими, щасливими та успішними. Випускникам хочу побажати вдачі, терпіння, сил і творчої наснаги.

Олена НЕВМЕРЖИЦЬКА, ЗОШ №7

— Хочу добре скласти ЗНО, поступити до університету, мати гарну роботу, яка б мені подобалась. Хочу мати велику, щасливу родину. Випускникам я хочу побажати, щоб вони гарно закінчили школу, добре склали ЗНО, займалися справою, яка їм до душі. Щоб у них в житті все склалося якнайкраще, раділи кожному моменту.

Людмила ПАВЛЯШИК, зош №7

— Прагну вступити до університету і здобути вищу освіту. Мрію бути успішною, мати хорошу професію, люблячу сім’ю та вірних друзів. Випускникам я хочу побажати, насамперед, міцного здоров’я, успіхів, натхнення, наполегливості та високих досягнень. Нехай реалізуються всі їх плани та бажання.

Катерина Нюкало, ЗОШ №9

— Кожного дня, впродовж 11 років навчання, я мріяла про випускний вечір. Ось він зовсім близько, і стає сумно: дитинство залишається у минулому. Для мене завжди було важливим навчання, оскільки вважаю, що хороші, грунтовні знання — запорука успіху. Сучасний світ — світ інформаційних технологій, тому хочу пов’язати своє життя саме з ними. Усім випускникам бажаю зробити свій правильний вибір, адже ваше майбутнє — у ваших руках! Учителям зичу терпіння, наснаги і творчих злетів, я щиро вдячна вам за вашу плідну працю.

Ігор РОЗУМ, ЗОШ №9

— Про рідну школу залишилися яскраві спогади: гарно проведений час з друзями, різні змагання, подорожі. Вчителі дали мені цінний багаж знань, який допоможе мені реалізувати себе в майбутньому. Найголовніша моя мета — вдало скласти іспити та вступити до престижного ВНЗ. В майбутньому планую відкрити власний бізнес та відвідати найяскравіші куточки нашої планети.

Олександр САВИЦЬКИЙ, ЗОШ №9

— Закінчивши школу, мрію, перш за все, отримати вищу освіту, пов’язану зі сферою виробництва. Але, ким би я не став і де б не працював, хочу бути людиною, а також не загубити віру в людей і те, що країна, в якій я живу, вирішить свої проблеми. Людям у ній буде жити легко і радісно, настане кінець війнам, в цьому світі запанує мир і спокій.

Вікторія ПЕТРОВА, ЗОШ №9

— Моя мрія вже частково здійснилася — я успішно закінчую школу, отримую золоту медаль. У майбутньому бачу себе висококваліфікованим правозахисником. Хочу, щоб у моєму рідному місті люди жили спокійно, були впевненими у завтрашньому дні. А ще я усе зроблю для того, аби мої батьки мною пишалися! Усім випускникам бажаю здійснення їхніх мрій.

Катерина СОЛОБЧУК, ЗОШ №9

— На жаль дуже швидко пролетіли шкільні роки. А згадаєш — посміхнешся. Всім бажаю сонячного настрою, чудових, радісних подій, хай успіх завжди прикрашає життя, веде до здійснення всіх мрій.

Людмила ПАВЛОВСЬКА, ЗОШ №9

— Я хочу, щоб усі люди були здоровими, усміхненими та щасливими. Для цього я обираю професію лікаря. На душі трішки сумно, що шкільне життя закінчується, але я впевнено ступаю в самостійне доросле життя. За це я вдячна своїм батькам та вчителям. Усім випускникам бажаю бути впевненими в собі та реалізувати свої плани на майбутнє.

Людмила ШВЕДЮК, ЗОШ №9

— Мабуть, як і кожний випускник, мрію вступити до бажаного ВНЗ, отримати якісну освіту та працювати на благо України, підіймаючи її економіку на провідне місце серед інших держав.Низький уклін батькам за підтримку та розуміння. Бажаю всім випускникам знайти себе, вдало скласти іспити та вступити до омріяного ВНЗ.

Ірина ФРІЗПАЛІЙ, ЗОШ №9

— Хочу досягти усіх поставлених цілей і прагну допомагати іншим. Що стосується майбутньої професії: по життю я — мандрівниця, тому і працювати хочу в цій сфері. Випускникам бажаю щасливого і вдалого майбутнього.

Вікторія Вершиніна, колегіум

— Кожен випускник мріє про вступ до престижного ВНЗ, але найголовніше, на мою думку, займатися у майбутньому улюбленою справою і отримувати від цього задоволення. Звичайно, бажаю гарно скласти ЗНО, вступити до ом­ріяного навчального закладу та не втрачати зв’язки зі своїми шкільними друзями.

Аліна Бернацька, колегіум

— Хочу стати успішною людиною, ставити цілі та досягати їх. Бажаю випускникам зробити правильний вибір, щоб не пошкодувати у майбутньому.

Ольга МАШЕВСЬКА, колегіум

— Я мрію мати можливість «перетворити світ», зробити його кращим, безпечнішим. Сподіваюся, що професія юриста відкриє переді мною ті сторони людського буття, які невідомі іншим. Перед кожним випускником стоїть досить складне питання вибору. Бажаю кожному знайти своє покликання!

Марина Горшкальова, колегіум

— Навчання у колегіумі дало змогу розвинути такі риси характеру, як наполегливість, сміливість, жагу до праці. Головна мета для мене — бути корисною і потрібною українському народові та завжди залишатись гордістю для тих, хто у тяжкі хвилини підтримував мене, — моїх батьків та близьких. У майбутньому бачу себе юристом, гідною донькою України. Щиро бажаю всім наполегливості та успіхів!

Дмитро Вишнівський, колегіум

— У майбутньому мрію стати економістом.Усім випускникам бажаю гарно скласти ЗНО та вступити до бажаного ВНЗ.

Богдана ВЕРТЕЦЬКА, Броницькогутянська ЗОШ

— Для мене щастя полягає у тому, аби вступити в університет, стати кваліфікованим спеціалістом, знайти себе у житті. А ще я мрію бути корисною своїй державі та зробити свій внесок у її розвиток. Хочу подякувати вчителям за той чарівний світ наук, який вони переді мною відкрили, а також — своїй бабусі за любов та ласку!

Віталій ЧАФОНОВ, Городницька ЗОШ І-ІІІ ст.

— Щоб успішно скласти іспити, вступити до ВНЗ та здобути професію, я маю бути впевнений у завтрашньому дні. Нині усі ми стурбовані подіями у нашій країні. Тому, перш за все, я мрію жити у єдиній мирній Україні. Згадую слова американського президента Авраама Лінкольна: «Ми не повинні бути ворогами. Хоч узи нашої дружби не завжди міцні, — вони не повинні порватися. Пам’ять про цю дружбу візьме своє, коли в серцях, з неминучістю, візьмуть гору наші найкращі почуття».

Ірина ГОГОЛА, Городницька ЗОШ І-ІІІ ст.

— На порозі самостійного дорослого життя я мрію стати вчителем. Вірю, що мої батьки будуть здоровими, країна — заможною, а люди — щасливими. Разом маємо зробити так, щоб українці пишалися своєю країною. І нове покоління у цьому має сказати своє рішуче слово.

Марія ГОЛЮК, Косенівська ЗОШ І-ІІІ ст.

— Мрію про світле майбутнє для своєї держави, та щоб кожен українець пишався своєю країною. А ще хочу, щоб одного казкового дня на всій планеті Земля хворі дітки прокинулися здоровими та щасливими, і щоб у кожної дитини були мама та тато.

Богдан ХИЛЬЧУК, Косенівська ЗОШ І-ІІІ ст.

— Щиро дякую рідній школі, вчителям та батькам за зерна мудрості, любові, добра. Я мрію про мирне майбутнє, про щасливе життя та хочу бути потрібним громадянином для своєї держави.

Владислав ВЕРЕЩИНСЬКИЙ, Несолонська ЗОШ І-ІІІ ст.

— Я мрію стати юристом. Вдячний батькам за те, що вони займалися моїм вихованням. Особлива подяка — вчителям моєї школи, які дали мені міцні знання, що знадобляться мені в майбутньому. Я хочу стати успішною людиною.

Надія МАРЧУК, Несолонська ЗОШ І-ІІІ ст.

— Своїми успіхами завдячую вчителям Поліянівської та Несолонської школи. Вони, наче по цеглині, вкладали у мене знання. Завдячую моїй великій родині, що додавала міцної, як цемент, підтримки, аби ці знання краще трималися. Дякую друзям, котрі замінили сірий колір буденності яскравими барвами радості, а найбільше — батькам, які заклали міцний фундамент, на якому тримається ця «стіна знань». Мрію, що вона стане міцнішою за Китайський мур.

Анастасія ВОЗНЮК, Пилиповицька ЗОШ І-ІІІ ст.

— Школа стала для мене не лише джерелом знань, а й бурхливою річкою життєвого досвіду. Дякую своїй першій вчительці за те, що вона прищепила мені любов до книги. Усі свої шкільні роки я пов’язала з книгою — з нею працювала і відпочивала, з нею пізнала незвідані світи.

Антон ОЛЬШЕВСЬКИЙ, Суслівська ЗОШ І-ІІІ ст.

— Мрію навчатися у ВНЗі Міжнародних відносин та у майбутньому стати дипломатом. Дякую вчителям не лише за знання, а й за те, що навчали простим і важливим життєвим істинам: доброті, справедливості, повазі до старших.

Анна БУЧИНСЬКА, Суслівська ЗОШ І-ІІІ ст.

— Моє улюблене заняття — співати. Дуже люблю польську та англійську мови, які вивчаю поглиблено. Найголовніша мрія — вступити у ВНЗ Міжнародних відносин у Польщі. За все найкраще у житті вдячна батькам і вчителям!

Яна ГОРБАТЮК, Суслівська ЗОШ І-ІІІ ст.

— Навіть не віриться, що в якості учениці не переступлю більше шкільний поріг. Хочу подякувати вчителям за знання, за мудрість і терпіння до нас. Моя мрія — навчання в Польщі, у ВНЗ Міжнародних відносин.

Юлія МАЛА, Суслівська ЗОШ І-ІІІ ст.

— Здається, ще вчора я була першокласницею, а сьогодні вже — випускниця. Дуже хочеться подякувати вчителям за знання і підтримку. Мрію вступити у Житомирську агроекологічну академію і працювати за фахом.

Наталія ГАВРИЛЮК, Ярунська ЗОШ І-III ст.

— Школа дала нам знання, і ми будемо прагнути віддячити їй сторицею. Мрію обрати собі таку професію, яка приноситиме мені моральне задоволення і користь державі. Ким я тільки не мріяла бути, але, як не дивно, завжди хотілося залишатися людиною...

Вікторія САВЧУК, Ярунська ЗОШ І-III ст.

— Ким тільки я не мріяла стати у дитинстві! Уявляла себе у ролі лікаря, перукаря, журналіста, вчителя, навіть космонавта... Планів багато, але на яку б життєву дорогу мене не закинула доля, — я мрію приносити іншим щастя і користь.

Олександра МАУС, Ярунська ЗОШ І-III ст.

— Кожен з випуск­ників стоїть перед важ­ливим вибором професії, і саме від цього вибору залежить майбутнє кожного. Сподіваюся, що, здобувши професію, я зможу повернутися у стіни рідної школи і розпочати нове, вчительське, життя.

Ганна КУЛЬБАЧ, Ярунська ЗОШ І-III ст.

— З дитинства я мріяла стати співачкою. Хочу бути потрібною своїй країні! Мрію отримати хорошу роботу, яка буде мені до душі, та стати хорошим спеціалістом. Головне — бути патріотом та не зупинятися на шляху до мети!

Назар РОМАНЮК, Ярунська ЗОШ І-Ш ст.

— Головне — здобути ту професію, яка б приносила задоволення кожного дня. Україна починається з мене, з мого вибору. Тому у майбутньому я хочу зробити свій вагомий внесок у освіту, культуру або економіку, займаючись своєю улюбленою справою.

   
  — золота медаль
  — срібна медаль