Міліція Житомирщини просить людей посилити пильність та повідомляти про всі підозри щодо наявності небезпек

Шановні жителі Житомирщини!
Упродовж усього періоду нестабільності та вкрай напруженої ситуації в державі ви проявляли мудрість, виваженість та послідовність дій для подолання виникаючих негативних процесів, недопущення розпалювання ворожнечі та проявів сепаратизму в нашому краї.
Громадські активісти, члени громадських формувань, звичайні люди стояли поряд з міліцією у найбільш відповідальні моменти нашого спільного суспільного життя — 1, 9 і 25 травня. Ми разом на сторожі спокою та порядку у нашому регіоні не допустили будь-яких провокацій чи протиправних дій силового характеру. Ми розділили відповідальність за порядок у нашому домі і щиро, чесно й сумлінно працюємо задля цього.
Нинішня ситуація завершального етапу подолання дестабілізації на сході нашої держави вимагає від нас єднання, згуртованості, глибокого розуміння й усвідомленості істинності поточних процесів.
Я звертаюсь до вас із проханням проявити максимум пильності, уважності та обережності у цей період і повідомляти до міліції про всі відомі чи виявлені вами факти появи підозрілих осіб, віднедавно тимчасово проживаючих на вашій вулиці чи будинку. Звертайте увагу на залишені без нагляду тривалий час транспортні засоби, кинуті валізи, пакунки тощо.
У разі появи у вас обгрунтованих підозр щодо небезпечності ситуації, відразу телефонуйте за номерами: «102» або (0412) 47-75-73.
Проявіть свою активність та громадську свідомість і разом забезпечимо спокій та безпеку у нашому краї.
З повагою Юрій ДЕМ’ЯНЕНКО, начальник УМВС у Житомирській області